Borriana seu de les finals de raspall dels JECV

06/04/2017

Borriana seu de les finals de raspall dels JECV

Diumenge que ve es realitzara una gran jornada de promoció del nostre esport autòcton en aquesta ciutat de la província

La jornada organitzada per la Federació de Pilota Valenciana, “Servei Municipal d´Esports de Borriana”, club de pilota Borriana, serà una gran jornada de promoció on estaran presents les millors escoles de la província, que disputaran les finals provincials dels XXXV Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana de raspall, les escoles de: Borriol, Vila-real, Almassora, Castelló de la Plana i Onda…

També es jugaran una trobada amistosa alguns dels centres educatius de la provincia que participen en el programa “Pilota a l´Escola”:
- CEIP Novenes Calatrava de Borriana
- CEIP Pare Vilallonga de Borriana
- CEIP Pintor Sorolla de les Alqueries
- CEIP Juan G. Ripolles de Castelló de la Plana
- CEIP G. Ochando de Almassora

En el trinquet es disputaran les finals provincials a partir de les 9 hores, mentre que en el carrer Verge de la Coloma es jugaran les partides dels centres educatius, a partir de les 10 hores.

En la categoria cadet, en la final per la tercera plaça s’enfronten els equips de Borriol A i Castelló de la Plana. En la final absoluta, jugaran Borriol B i Onda. En la categoria infantil, la final per la tercera plaça, la jugaran Almassora i Castelló. La final absoluta, la jugaran Onda i Vila-real. En la categoria aleví, es disputara una ligueta entre els tres millors equips d’aquesta temporada Borriol B, Almassora A i Castelló de la Plana.