La Lliga de Raspall arriba a l’equador de la fase regular

07/04/2017

La Lliga de Raspall arriba a l’equador de la fase regular

La novena i la dècima partida de la fase regular de la XXIV Lliga Professional de Raspall – Trofeu Diputació de València 2017 es disputaran als trinquets de Genovés i Bellreguard. Seran dos jornades que poden ser un gran punt d’inflexió per als equips que s’emporten els punts en joc, ja que els serviran per col.locar-se en la part alta de la classificació en l’equador de la fase de grups.

Concretament, aquesta vesprada de divendres i a partir de les 18:30 hores al trinquet de Genovés s’enfrontaran el trio representatiu de Simat de Moncho, Coeter II i Néstor front a l’equip del Poble de Castelló format per Ricard, Josep i Miravalles. Serà la tercera aparició dels dos conjunts que han sumat una victòria i una derrota en els seus dos primers duels. El trio liderat per Ricard va començar la Lliga de forma triomfal superant 25 per 15 al trio de Montaner, Canari i Dorin, però en la segona jornada no van poder fer front a la parella de Moltó i Brisca que els va superar per 25 a 5.

Pel que respecta al trio de Moncho, Coeter II i Néstor, van protagonitzar un debut amarg al caure front al trio de Sergio, Tonet IV I Ricardet pel resultat de 25 per 15, per contra van guanyar 25 per 20 al trio de Montaner, Canari i Dorin en la seua segona aparició. Això sí, no van entrar en joc fins als instants finals del duel quan anaven perdent 20 per 5. Aquesta gran remuntada els pot donar una gran confiança per afrontar amb garanties aquesta partida de la fase regular.

El trinquet de Bellreguard serà l’escenari que acollirà la dècima partida de la fase de grups, una confrontació que mesurarà a les formacions liderades pels dos finalistes de l’Individual Professional. De roig jugarà la parella de Barxeta de Moltó i Brisca mentre que de blau s’alinearà l’equip de Genovés, format per tres jugadors locals, Sergio, Tonet IV i Ricardet.

Els dos equips arriben en situacions totalment oposades, Moltó i Brisca es van sobreposar al seu horrible debut en el qual no van sumar cap joc, i van superar a l’equip liderat per Ricard per 25 a 5. Mentre que el trio de Sergio va iniciar el seu camí en la Lliga guanyant al de Moncho 25 per 15, però en la seua segona aparició van caure 25 per 10 front a l’actual líder, el trio de Ian.

Per últim el dimarts passat al trinquet d’Oliva, el trio de Pablo, Sanchis i Raül va superar pel resultat de 25 per 10 al trio de Montaner, Canari i Dorín. Amb aquesta victòria la formació liderada per Pablo ocupa la segona plaça de la classificació empatada a 6 punts amb el trio de Ian de Senyera, per la seua part l’equip de Montaner ocupa l’última plaça amb un únic punt.