Primera jornada de la segona volta al Diputació d’Alacant

07/04/2017

Primera jornada de la segona volta al Diputació d’Alacant

Nova jornada en el Diputació d’Alacant i ja en van huit, i a més, ésta supossa la primera de la segona volta. Ja és comencen a veure com van agafant les posicions de dalt els favorits, tot i que hi ha alguna sorpresa que d’altra.

En la máxima categoria de llargues, el líder, la jove formació de Benidorm, tindrà un desplaçament, a priori, senzill, com és el carrer de l’equip cuer, la formació de Mutxamel, tot i aixó, pot passar qualsevol cosa en aquesta categoria. Sella, que empata en primera posició amb el líder, visitarà el carrer de la Vila, un equip necessitat de punts si no vol caure de manera quasi definitiva a la part baixa de la classificació. Petrer rebrà la visita de Xixona, un equip que es troba en bon esta de forma. La partida en teoría més interessant és disputarà a la localitat de El Campello, on l’equip local rebrà l’actual campió, el de Parcent, que enguany és troba un poc més irregular que l’any passat.

Pel que fa a la máxima categoria de palma, l’incontestable líder, Agost, rebrà a casa a la formació que de momento lluita per no descendir a segona. Un dels tres que empaten en segona posició, l’equip de Sella, descansarà esta jornada, altre, Murla, rebrà al cuer, l’equip de Benimagrell, mentre que Benidorm, rebrà al carrer de llargues a l’equip de Laguar. En definitiva, una nova jornada que suposarà el començament de la segona volta, i que serà la última abans de l’atur per les festivitats de pasqües.