Marquesat i Foios, lluiten per seguir el ritme en El Corte ingles

07/04/2017

Marquesat i Foios, lluiten per seguir el ritme en El Corte ingles

Els de la Ribera, Pau, Fernando, Sopetes II, Benja i Gerardo, que ocupen la tercera plaça amb 12 punts; i els de l’Horta Nord, Carlos, Pepet, Ximo i Juanma, que gràcies als seus 13 punts son segons en la taula; s’enfrontaran demà dissabte en el carrer de pilota d’Alfarp per eixa segona posició, i per mantindre la pressió al campió i primer classificat en la màxima categoria del Campionat Autonòmic de Galotxa, gran trofeu El Corte Inglés, Quart de les Valls.

Els del Camp de Morvedre sumen un total de 16 punts, i jugaran demà en casa davant el Beniparrell, situat en la zona tèbia de la taula. Massalfassar voldrà tornar a guanyar, després de caure la setmana passada en el carrer de Borbotó, en aquest cas en la seua visita a Meliana, que continua ocupant la última plaça del grup. Faura, per la seua part, acollirà en el seu carrer la visita del Borbotó, mentre que la partida entre Albuixech i Montserrat tancarà aquesta jornada, prèvia al descans de pasqües.

En la divisió de plata son Albuixech B i Quart de les Valls B els que ocupen les primeres posicions del grup A, separats per només un punt favorable als de l’Horta. El grup B de la categoria encara està més igualat, ja que Foios B suma 10 punts, estant Almussafes, Meliana B i Beniparrell B empatats a 9. Borbotó E i Faura B son els equips que encapçalen en solitari els dos grups de competició de la tercera categoria, mentre que en quarta els liders dels grups son Alfara del Patriarca i Albuixech B, empatats en el grup A, i Borbotó F. Respecte a la classificació de la competició femenina, les xiques dels clubs de Borbotó i Godelleta ocupen la primera i segona plaça, separades només per dos punts, i es jugaran aquesta setmana el liderat en el carrer de les segons.