Dificil cap de setmana per a Bicorp en el Diputació de Raspall

07/04/2017

Dificil cap de setmana per a Bicorp en el Diputació de Raspall

Els representants d’aquesta entitat en la máxima categoria, tant masculina com femenina, juguen importants partides aquesta semana, dins el Campionat Autonòmic de Raspall, trofeu Diputació de Valencia.

En el cas dels homes del primer equip hauran d’enfrontar una complicada visita al trinquet de Xeraco, on els espera un dels clàssics i sempre favorits al triomf final. El primer equip del club de la Safor haurà d’escollir entre Antonio, Juan, Trini, Blasco i Ibiza per a formar davant l’actual campió del trofeu. Armando, Victor i Rafa, habituals titulars en l’equip de Bicorp hauran de donar-ho tot per a traure alguna cosa de profit en esta complicada visita, on jugaran dos equips empatats en la part alta de la taula. La partida entre Villalonga i Planes, els dos últims classificats, completarà la jornada que tanca la primera volta de partides de la lliga regular. El calendari ha determinat que Oliva siga l’equip que descanse aquesta setmana.

Respecte a la categoria absoluta femenina, la primera formació de Bicorp, formada per Mar i Victòria, últimes campiones del torneig per parelles, jugaran en casa davant el vigent subcampió de la competició, el trio de Borbotó, Anabel, Monica i Amparo. Les de Bicorp, després de sumar un punt en la seua visita la setmana pasada a Beniparrell, hauran de fer valer el factor canxa per a no perdre el ritme dels candidats al títol. Ana i Noelia, les germanes del Beniparrell defensores del títol, jugaran fora, en el carrer de pilota del Verger, davant el combinat de la Marina. Tavernes Blanques rebrà en el seu recinte a Montserrat, en un duel per fugir de les places de descens, mentre que l’Alqueria d’Asnar es desplaçarà al trinquet de Moixent en la última partida de la jornada prèvia al descans per les pasqües.