Foios dona un pas avant en El Corte Inglés de Galotxa

10/04/2017

Foios dona un pas avant en El Corte Inglés de Galotxa

La victòria a domicili del equip del CPV Foios en el carrer Conrado Casanova d’Alfarp davant un dels equips punters del campionat, Marquesat, ha estat la sorpresa de la jornada.

El Campionat Autonòmic de Galotxa, gran trofeu El Corte Inglés, està vivint una apassionant lliga regular. Bona mostra d’açò es el fet que els jugadors Carlos de Massalfassar, Pepet d’Alfara, junt a Ximo i Juanma de Foios, tots ells integrants del primer equip del club de Foios, assaltaren la canxa del Marquesat el dissabte passat. El resultat de 30 a 70 va deixar a la formació de la Ribera tocada, i a dia de huí, fora de les places que donarien accés a les semifinals.

Quart de les Valls, per la seua part, va complir i guanyava amb solvència, 70 a 30, al trio de Beniparrell, en el carrer Valencia de la població del Camp de Morvedre. Albuixech es va refer de la derrota de la setmana passada i guanyava 70 per 25 a la formació de Montserrat, ja que els joves jugadors visitant no acabaren d’adaptarse al peculiar carrer de joc d’Albuixech. Massalfassar i Faura, per últim, varen deixar en 10 als seus respectius rivals, Meliana i Borbotó. Aquests últims son els cuers del grup, i de moment ocupen placen de descens. La próxima setmana no hi haurà jornada al ser festes de pasqües.

Classificació 1ª categoria:
1.-KIWA Quart A - 19 punts
2.-Inmob. Palanca Foios A - 16 punts
3.-CPV Faura A - 14 punts
4.-Electrofassar Massalfassar A - 14 punts
5.-Ovocity Marquesat A - 12 punts
6.-Ajuntament Beniparrell A - 9 punts
7.-CPV Albuixech A - 8 punts
8.-Lanzadera Montserrat A - 7 punts
9.-CPV Borbotó A - 6 punts
10.-Caixa Popular Meliana A - 0 punts