El trio liderat per Montaner davant del seu últim tren en la Lliga de Raspall

10/04/2017

El trio liderat per Montaner davant del seu últim tren en la Lliga de Raspall

Al trinquet de Xeraco continuarà aquesta vesprada la XXIV Lliga de Raspall – Trofeu Diputació de València amb la confrontació entre l’equip local de Montaner, Canari i Dorín front a la formació representativa d’Alzira integrada per Ian, Roberto i Lorja.

S’enfrontaran el líder del torneig contra el cuer. A pesar d’això, els de Xeraco han d’aprofitar la condició de locals per intentar aconseguir la seua primera victòria en aquesta fase regular, ja que es tracta d’una de les seues últimes oportunitats sinó l’última per abandonar els llocs més baixos de la taula classificatòria. Fins al moment únicament sumen un punt de nou possibles, encara que pel joc que han desplegat mereixerien haver obtingut una major recompensa.

Per contra, per als seus rivals d’aquesta vesprada a Xeraco tot són alegries ja que han guanyat les dos partides que han disputat. A més, en ambdós casos ho han fet amb gran contundència.

Retornant a l’activitat del cap de setmana, la parella de Moltó i Brisca (Ajuntament de Barxeta) va aconseguir la seua segona victòria consecutiva en la fase regular de la Lliga al imposar-se al trio de Sergio, Tonet IV i Ricardet (Ajuntament de Genovés) pel resultat de 25 per 15, en un enfrontament que va tindre lloc el dissabte al trinquet de Bellreguard. Va ser una partida molt igualada que es va decidir amb el 15 iguals a l’electrònic, en aquest joc el trio va desaprofitar dos vals per a tancar el joc, fet que va permetre a la parella trencar el joc i ficar la directa cap a la victòria. Els tres punts sumats també han permès a la parella col•locar-se colíder amb un total de 6 punts.

Amb anterioritat, el divendres al trinquet de Genovés el trio de Ricard, Josep i Miravalles (El Poble de Castelló) van aconseguir una victòria per la mínima front al trio de Moncho, Coeter II i Néstor (Ajuntament de Simat de la Valldigna), al superar-los pel resultat de 25 per 20. La clau de l’enfrontament va estar en la reballada ja que la partida va ser totalment dauera i cap dels dos equips va poder aconseguir un joc al rest. Aquesta va afavorir al trio de Ricard que van saber defensar-se i sobreposar-se a les diverses oportunitats que va tindre el trio de Simat per a trencar-los el joc del dau, però aquestos segons finalment no ho van poder aconseguir i es van tindre que conformar amb sumar un punt.