Soro III i Javi front a Pere Roc II, Fèlix i Monrabal, final d’alt voltatge en la Lliga

10/04/2017

Soro III i Javi front a Pere Roc II, Fèlix i Monrabal, final d’alt voltatge en la Lliga

La parella de Soro III i Javi va completar la final de la Lliga Professional d’Escala i Corda al superar el passat divendres al trinquet de Vilamarxant al trio representatiu de València de Santi de Silla, Santi de Finestrat i Nacho pel resultat de 60 per 40. Va ser un partida molt disputada, en la qual la parella de Vila-real i sobretot el seu rest, Soro III van realitzar una actuació per emmarcar.

La confrontació es va iniciar molt igualada, anotant-se la parella roja el primer joc, però immediatament el trio va respondre sumant els següents dos parcials. A partir d’aquest moment es va veure al millor Soro III que va tornar pilotes quasi impossibles, però a més va comptar amb la col.laboració de Javi que es va mostrar molt segur i potent en atac. Amb aquest joc que fregava la perfecció, la parella es va anotar quatre jocs consecutives i va agafar un important avantatge, 40-25.

La partida pareixia decantar-se a favor dels rojos, però els blaus van reaccionar i desprès d’una intensa lluita en la qual Santi de Finestrat va tirar del seu equip van aconseguir reduir la distancia a un joc, 40-35. Van ser els dos jocs més vistosos de tota l’eliminatòria de semifinals amb grans intercanvis, colps de qualitat i un gran esforç físic per part dels cinc protagonistes.

En aquest moment la parella pareixia cansada i els blaus tenien val per aconseguir l’empat, però Soro III i Javi es van refer novament i jugant pilotades impossibles van aconseguir un nou avantatge de tres jocs, 50-35, fet que va propiciar la desesperació dels blaus que no van poder col.locar-se per davant en el marcador a pesar d’estar fent una gran partida. Finalment, la balança de la semifinal es va desequilibrar del costat de la parella, i Soro III i Javi seran els justos finalistes desprès d’una semifinal excel.lent.

Per tant la gran final enfrontarà a la parella de Vila-real front al trio de Benidorm de Pere Roc II, Fèlix i Monrabal. Un gran cartell per a la final de la XXVI edició de la Lliga Professional d’Escala i Corda que s’iniciarà el pròxim diumenge dia 23 d’Abril al trinquet de Sueca i continuarà el dia 30 al trinquet de Pelayo. En cas de ser necessària la partida de desempat, aquesta tindria lloc el diumenge 7 de Maig també al trinquet de Pelayo.

S’espera amb gran expectació una final que està previst que siga molt igualada i renyida, amb cinc jugadors que coneixen el que és disputar la ronda final del torneig més rellevant per equips. En el precedent més recent que data del passat 25 de febrer, la parella va superar al trio pel resultat de 60 per 45, en un duel que va tindre lloc al trinquet de Pelayo.