Emoció en la Lliga dos de raspall

10/04/2017

Emoció en la Lliga dos de raspall

Els equips de Javi Salelles d’Oliva, Ximo de Castelló de Rugat i Kilian del Genovés estan empatats en la primera posició amb cinc punts

Després d’un intens cap de setmana en la II Lliga dos de raspall, hi ha tres equips empatats en la primera posició amb cinc punts, després de les partides del Genovés, Bellreguard i Xeraco. La igualtat és màxima de moment i cap equip ha sigut capaç de destacar-se dels altres per a garantir la seua classificació per les semifinals. A Piles, Salvà de Pedreguer i Moreno de Canals van guanyar 25 a 20 a l’equip de Kilian del Genovés i Feo de la Llosa de Ranes contra. En el trinquet de Bellreguard Javi Salelles d’Oliva e Ibiza de Xeraco 25 a 0 a l’equip de David del Genovés i Valls de Canals. Aquesta vesprada en el trinquet de Xeraco ha guanyat l’equip Kilian del Genovés i Feo de la Llosa de Ranes, per 25 a 15, a l’equip Ximo de Castelló de Rugat i Javier de Càrcer.

Classificació de la primera fase de la Lliga Dos de raspall 2017:
1º - Salelles d’Oliva - Ibiza de Xeraco - 5 pts
2º - Ximo de Castelló de Rugat - Javier de Càrcer - 5 pts
3º - Kilian del Genovés - Feo de la Llosa de Ranes - 5 pts
4º - Rafa d’Alzira - Adrián de Senyera - 3 pts
5º - Salvà de Pedreguer - Moreno de Canals - 2 pts
6º - David del Genovés - Valls de Canals - 1 pts

Aquesta setmana la pròxima partida es jugara el divendres 14 d’abril, en el trinquet de Piles, a partir de les 17 hores. Salvà de Pedreguer i Moreno de Canals contra Rafa d’Alzira i Adrián de Senyera. En la II Lliga promeses de raspall la competició contínua jugant-se en els trinquets de Xeraco i la Llosa de Ranes.