La Pobla de Vallbona i Xest B manen en l'Autonòmic de Frontó

11/04/2017

La Pobla de Vallbona i Xest B manen en l'Autonòmic de Frontó

Els equips de La Pobla de Vallbona i Xest B són els que de moment manen en les classificacions de primera categoria de l’Autonòmic de Frontó per Parelles - Trofeu Diputació de València.

Les parelles que formen, Pasqual i Moro, i la de Boni i Carlos són les que de moment s’han mostrat més fortes en el que va de competició, tot i que s’ha de destacar que no tots els equips han disputat les mateixes partides.

El grup A de la segona categoria continua comandat per Algímia, que ha fet plé, tres de tres, i compta amb nou punts. Es segona la formació de La Pobla de Vallbona B. Pel que fa al grup B, és el Moixent l’equip que domina el grup, amb un punt més que la formació d’Almussafes A.

La tercera categoria és mostra fins ara com la categoria més entretinguda i igualada de totes. De moment és Casinos amb 9 punts l’equip més regular, però empaten amb 6 i en segona posició, quatre equips, que són els de Godella, Tamborí A, Alcublas A i Alginet. Per baix, tanca la classificació l’equip de Moixent B amb tres punts.

La primera categoria d’entre setmana, al seu grup A, també presenta una bonica lluita entre els quatre equips de dalt, Alfara del Patriarca, Almussafes, Vinalesa i Meliana. Pel que fa al grup B, ocorreix paregut, en este cas, amb els equips de Meliana B, Beniparrell i Massalfassar.

Riba-Roja, amb Jose i Santi és l’equip que mana en la segona categoria d’entre setmana, seguits de les formacions de Foios i La Pobla B. Massalfassar B és el líder del grup A de 3ª Entre Setmana, mentre que Alfara del Patriarca B és el líder del B.