Montaner, Canari i Dorín protagonitzen la sorpresa en la Lliga que continuarà a Guadassuar

11/04/2017

Montaner, Canari i Dorín protagonitzen la sorpresa en la Lliga que continuarà a Guadassuar

El trinquet de Guadassuar acollirà demà dimecres una nova jornada de la fase regular de la XXIV Lliga Professional de Raspall – Trofeu Diputació de València que mesurarà al trio de Ricard, Josep i Miravalles (El Poble de Catelló) front a la formació de Pablo, Sanchis i Raúl (Ajuntament d’Oliva).

Amb anterioritat, ahir al trinquet de Xeraco la formació local de Montaner, Canari i Dorín es va reenganxar a la lluita per una plaça en semifinals al superar pel resultat de 25 per 10 als actuals líders de la competició, el trio de Ian, Roberto i Lorja (Ajuntament d’Alzira).  Va ser la seua primera victòria en tot el torneig, desprès d’haver disputat un total de quatre enfrontaments.

En l’inici de la partida els dos equips van anar sumant el joc del dau amb solvència, fins a la igualada a 10, moment en el qual el trio liderat pel jove Montaner va ser capaç de trencar el dau del seus adversaris, col•locant-se 15 per 10. Els dos últims jocs de l’enfrontament també van ser molt renyits, però el trio de Xeraco es va mostrar més resolutiu i se’ls va anotar els dos. Amb aquesta victòria el trio ha sumat tres nous punts al seu caseller que el permeten col.locar-se a tant sols dos punts de les tres formacions que lideren la classificació amb 6 punts, entre les quals s’encontra la liderada per Ian que contra tot pronòstic va patir la seua primera derrota en tota la Lliga.

Retornant a la dotzena partida de la fase de grups, a priori s’espera una gran lluita entre dos equips que ocupen les places de privilegi i que virtualment disputarien la ronda de semifinals. El trio de Pablo ocupa la segona plaça amb 6 punts i porta una dinàmica positiva desprès d’haver superat el passat dimarts al trio de Montaner per 25 a 10, mentre que el trio de Ricard també s’encontra amb la confiança pels núvols desprès d’haver guanyat la passada setmana al trio liderat per Moncho per un ajustat 25 per 20.

L’activitat en la Lliga tampoc pararà per la festivitat de Pasqües, ja que els trinquets de Piles i Pelayo acolliran partides divendres i dissabte respectivament. Al trinquet de Piles el divendres dia 14 jugarà la parella de Moltó i Brisca (Ajuntament de Barxeta) front al trio de Moncho, Coeter II i Néstor (Ajuntament de Simat). Es tracta d’un duel al qual el trio arriba amb moltes urgències al sumar únicament tres punts i ocupar l’última posició de la taula classificatòria.

Pel que respecta al duel que tindrà lloc el dissabte dia 15 al trinquet de Pelayo, aquest enfrontarà al trio de Montaner, Canari i Dorin (Ajuntament de Xeraco) contra l’equip de Sergio, Tonet IV i Ricardet (Ajuntament de Genovés). Dos equips que necessiten la victòria per aspirar als llocs que donen accés a la fase final del torneig.