Benidorm, Sella i Agost, se'n van de pasqües amb els deures fets

12/04/2017

Benidorm, Sella i Agost, se'n van de pasqües amb els deures fets

El Trofeu Diputació d’Alacant arriba al seu paró per les festivitats de pasqües amb Benidorm i Sella comandant la lliga de llargues mentre que Agost fa el propi en la lliga de palma.

Benidorm i Sella, en la màxima categoria de la lliga de llargues, guanyaven en la passada jornada de competició, ambdues formacions s’enduien els tres punts per 0 a 10, a domicili, en Mutxamel i La Vila Joiosa respectivament. Continuen els dos equips empatats en primera posició amb 19 punts. En aquesta categoria, Parcent, qué és l’actual campió, és tercer amb 13 punts i una partida menys disputada que els dos de dalt. Eixa partida pendent, és contra Campello, que és el quart equip amb 12 punts, per tant, eixa partida pareix clau per veure qui es fa de moment amb la tercera posició. Els de Campello, a banda, tenen altra partida pendent, contra La Vila, i just en la passada jornada s’imposaven a Parcent, en sa casa per 10 a 8 en una molt bona partida. Durant els pròxims dies, i amb gràcies a la jornada de descans per festivitat de pasqües, es disputaran totes les partides pendents i ja tindrem una classificació on tots els equips tindran les mateixes partides disputades. Es cinqué l’equip de Xixona amb 10 punts. Petrer i La Vila ténen 7 punts i Mutxamel tanca la classificació amb tres punts.

En la màxima categoria de palma, l’equip d’Agost ja ha demostrat que pel moment cap equip pot fer-li front, mostra en cada partida una superioritat aplastant, com a mostra, la última seua partida contra Tibi, a casa, que guanyaven per 10 a 1. Ara mateix, Agost ja suma 21 punts, el segon, que és Murla, en te 12 punts després de la victòria del passat cap de setmana contra Benimagrell per 10 a 3. Benidorm és el tercer, també sumava els tres punts després de guanyar per 10 a 1 a l’equip de Laguar, actualment cinqué a la taula classificatòria. Sella seria l’equip que accediria a hores d’ara com a quart a la ronda de semifinals, tot i que tenia descans en la passada jornada.

El grup de València és troba molt ajustat, de moment, i després del derbi de la passada jornada entre els equips de València, l’equip líder és el de Merca Central, amb 10 punts, mentre que en segona posició empaten amb 8 punts les formacions de Cap i Casal i d’Alfara de Patriarca, a més, Meliana amb 6 punts, també té totes les seues possibilitats intactes. És tot una incògnita a dia de hui com acabarà la lliga per a estos equips que cal recordar, que l’equip campió d’aquest grup s’enfrontarà al quart classificat d’Alacant, en la lluïta per un lloc en les semifinals.