Pablo, Sanchis i Raúl es col·loquen primers de la Lliga Diputació de raspall

13/04/2017

Pablo, Sanchis i Raúl es col·loquen primers de la Lliga Diputació de raspall

L’equip d’Oliva es col·loca primer després de guanyar en el trinquet de Guadassuar a l’equip representant del “Poble de Castelló”

La XXIV Lliga Professional de Raspall - Trofeu Diputació de València continuara demà divendres 14 d’abril i dissabte 15 d’abril, en els trinquets de Piles i Pelayo. Ahir a Guadassuar l’equip Pablo de Barxeta, Sanchis de Montesa i Raúl del Genovés (Ajuntament d’Oliva) van guanyar amb facilitat a l’equip format Ricard de Villanueva de Castellón, Josep de Xeraco i Miravalles del Genovés (“El Poble de Castelló”), 25 a 10. Amb aquesta victòria i els tres punts, l’equip d’Oliva es col.loca en la primera posició de la classificació.

En el trinquet de Piles divendres 14 abril jugarà la parella de Moltó i Brisca (Ajuntament de Barxeta) enfront del trio de Moncho, Coeter II i Néstor (Ajuntament de Simat). Es tracta d’un duel al que el trio arriba amb moltes urgències en sumar únicament tres punts i ocupar l’última posició de la taula classificatòria. En el trinquet de Pelayo el dissabte 15 d’abril s’enfrontarà al trio de Montaner, Canari i Dorín (Ajuntament de Xeraco) contra l’equip de Sergio, Tonet IV i Ricardet (Ajuntament del Genovés). Dos equips que necessiten la victòria per a aspirar als llocs que donen accés a la fase final del torneig. La lliga més oberta dels últims anys seguirà dimarts que ve 18 d’abril en el trinquet d’Oliva.

Classificació de la 1ª fase XXIV Lliga Professional de Raspall - Trofeu Diputació de València:
1º - Pablo - Sanchis - Raúl - 9 pts
2º - Ian - Roberto - Lorja - 6 pts
3º - Moltó - Brisca - 6 pts
4º - Ricard - Josep - Miravalles - 6 pts
5º - Montaner - Canari - Dorín - 4 pts
6º - Sergio - Tonet IV – Ricardet - 3 pts
7º - Moncho - Coeter II - Néstor - 3 pts