Rafa i Adrián primers de la II Lliga dos de raspall

17/04/2017

Rafa i Adrián primers de la II Lliga dos de raspall

Aquests dos jugadors van sumar tres punts en el trinquet de Piles per a situar-se en el cap de la classificació. Demà a Oliva s’enfronten els dos dels millors equips de moment de la competició

L’equip de Rafa d’Alzira i Adrián de Senyera van guanyar amb autoritat divendres passat en el trinquet Císcar de Piles davant l’equip de Salvà de Pedreguer i Moreno de Canals, després de guanyar per 25 a 5. Demà dimarts continuara la competició en el trinquet d’Oliva, a partir de les 17 hores, amb una partida que enfrontara als dos equips que manen en la primera fase, encara que hi ha quatre equips empatats. n punt. Rafa d’Alzira i Adrián de Senyera poden certificar la seua classificació per a les semifinals si demà sumen tres punts davant Salelles d’Oliva e Ibiza de Xeraco que també estan demostrant un gran nivell.

Classificació de la primera fase de la Lliga dos de raspall 2017:
1º - Rafa d’Alzira - Adrián de Senyera - 5 pts
2º - Salelles d’Oliva - Ibiza de Xeraco - 5 pts
3º - Ximo de Castelló de Rugat - Javier de Càrcer - 5 pts
4º - Kilian del Genovés - Feo de la Llosa de Ranes - 5 pts
5º - Salvà de Pedreguer - Moreno de Canals - 2 pts
6º - David del Genovés - Valls de Canals - 1 pts

Dissabte que ve 22 d’abril jugaran en el trinquet de Bellreguard, a partir de les 17 hores, l’equip de David del Genovés i Valls de Canals contra Kilian del Genovés i Feo de la Llosa de Ranes.