El trinquet d’Oliva alberga una cita clau en la fase regular de la Lliga de Raspall

18/04/2017

El trinquet d’Oliva alberga una cita clau en la fase regular de la Lliga de Raspall

La XXIV Lliga Professional de Raspall – Trofeu Diputació de València visitarà aquesta vesprada el trinquet d’Oliva amb motiu de la jornada quinze de la fase de grup, en un duel que enfrontarà al trio d’Alzira de Ian, Roberto i Lorja front a l’equip representatiu del Poble de Catelló de Ricard, Josep i Miravalles.

Es tracta d’una partida clau per al devenir dels dos conjunts en aquesta edició de la Lliga, ja que la formació liderada per Ian necessita la victòria per recuperar la seua posició de privilegi en el alt de la taula classificatòria. Els d’Alzira van realitzar una gran inici de torneig amb dos victòries contundents front a equips de nivell, però en la seua tercera aparició en la Lliga van caure de forma inesperada front al trio de Montaner, Canari i Dorín.

La transcendència del duel per al trio liderat pel vigent campió de la Lliga encara és superior al ja que necessiten la victòria per a seguir dependent d’ells mateixos. Actualment, ocupen la quinta posició amb cinc punts desprès d’haver disputat quatre partides i en cas de derrota haurien d’esperar-se a que les formacions de Sergio i Moncho no aconseguiren puntuar en els seus compromisos, a més de guanyar la seua última partida de la fase regular que precisament els enfrontarà amb un dels seus rivals directes en la lluita per accedir a la ronda de semifinals, el trio de Sergio, Tonet IV i Ricardet.

Hi ha que destacar que la partida a Oliva serà del més alt nivell i quasi tindrà els mateixos protagonistes de la final de l’any passat. Concretament, quatre dels finalistes de la passada edició es tornaran a veure les cares al trinquet que va decidir el campió de la vint-i-tres edició.

Pel que respecte als compromisos que s’han disputat durant les pasqües hi ha que destacar la gran actuació de Moltó i Brisca (Ajuntament de Barxeta) que van superar 25 per 15 al trio de Moncho, Coeter II i Néstor (Ajuntament de Simat de la Valldigna), en una confrontació que va tindre lloc al trinquet de Piles. Els de Barxeta van confirmar que han superat definitivament el seu horrible començament en la Lliga i ja es postulen com un dels ferms candidats al títol final, mentre que el trio liderat per Moncho s’ha quedat sense marge d’error i necessita guanyar els dos compromisos que els resten per aspirar a disputar les semifinals.

Per últim, el dissabte al trinquet de Pelayo la formació de Sergio, Tonet IV i Ricardet II (Ajuntament del Genovés) va superar pel resultat de 25 per 10 al trio de Montaner, Canari i Dorín (Ajuntament de Xeraco), fet que els va permetre ascendir fins a la quarta plaça que dona accés a la ronda de semifinals i tindre al seu abast la classificació per a la següent ronda. Per contra, els de Xeraco van quedar eliminats matemàticament a falta d’una partida per disputar.

La classificació de la fase de grups de la XXIV Lliga Professional de Raspall - Trofeu Diputació de València és la següent:
1 - Pablo , Sanchis i Raúl (Aj. d’Oliva)  – 4 partides - 9 punts
2 - Moltó  i Brisca (Aj. de Barexeta)  – 4 partides - 9 punts
3 - Ian , Roberto i Lorja (Aj. d’Alzira)  – 3 partides - 6 punts
4 – Sergio, Tonet IV i Ricardet (Aj. del Genovés) – 4 partides - 6 punts
5 – Ricard, Josep i Miravalles (El Poble de Castelló) – 4 partides - 5 punts
6 – Montaner, Canari i Dorín (Aj. de Xeraco) – 5 partides - 4 punts
7 - Moncho , Coeter II i Néstor (Aj. de Simat) – 4 partides - 3 punts