Xeraco disfruta de la primera concentració de perfeccionament

19/04/2017

Xeraco disfruta de la primera concentració de perfeccionament

Ahir dimarts 18 d’abril es va realitzar la primera jornada de tecnificació amb els jugadors de raspall d’Alacant i València. Hui dimecres 19 d’abril es realitzara la segona jornada a Petrer

El trinquet de Xeraco va ser la seu de la primera concentració de perfeccionament amb esportistes de la modalitat de raspall de les províncies d’Alacant i València. Van estar entrenant a les ordres de José García Boscà, “El Moro” i Ismael Vidal Soneira “Fageca”, tècnics del centre d’especialització esportiva de pilota valenciana. Van participar 14 esportistes procedents de quatre comarques: Marina Alta, Safor, la Ribera i la Costera.

La segona concentració de perfeccionament es realitzara hui dimecres 19 d’abril en el trinquet de Petrer, amb esportistes de la modalitat d’escala i corda d’Alacant i València. Els esportistes entrenaran amb els tècnics del centre especialització esportiva de pilota valenciana, Álvaro Navarro Serra i Ismael Vidal Soneira. Les pròximes concentracions de perfeccionament seran al maig i juny, sent les xiques les protagonistes. Entrenaran a la modalitat de raspall en els trinquets de Xeraco i Alcàsser.