Les finals de la Lliga Professional d'Escala i Corda es presenten en Sueca

19/04/2017

Les finals de la Lliga Professional d'Escala i Corda es presenten en Sueca

La presentació oficial de les finals de la Lliga Professional d’escala i corda es realitzarà demà dijous en el mateix trinquet de Sueca (a les 13.00 hores), escenari de la primera de les tres possibles finals de la competició d’escala i corda més important del calendari professional. Una eliminatòria que enfrontarà a l’equip de Vila-real de Soro III i Javi contra el de Benidorm de Pere Roc II, Félix i Monrabal.

Les finals que seran patrocinades per l’entitat financera Bankia com ha ocorregut amb la ronda de semifinals es disputaran a Sueca i Pelayo els dies 23 d’abril i el 30 d’abril. En cas de ser necessari el desempat, aquest es disputaria al trinquet de Pelayo el 7 de maig.

Mitjançant l’acord subscrit entre la Federació de Pilota Valenciana i Bankia, el logotip de Bankia lluirà en les samarretes dels finalistes. A més, la imatge de Bankia apareix des de l’inici de la fase final en tota la cartelleria i la publicitat estàtica.
L’acte comptarà amb la presencia del director comercial de Bankia per Alacant i Murcia, Jesús Ángel Cecilia, de José Daniel Sanjuán, president de la Federació de Pilota Valenciana, del representant de Val Net, Alfredo Hernando, de l’alcaldessa de Sueca, Raquel Tamarit i del coordinador de pilota valenciana de la Generalitat Valenciana, Sebastià Giner. També assistiran els representants dels equips finalistes que estaran a la disposició dels mitjans de comunicació per a valorar les partides que tenen per davant.

MOTIU: Presentació oficial de les finals de la Lliga Professional.
LLOC: Trinquet de Sueca
DIA I HORA: Dijous 20 d’abril a les 13.00 hores.