Torna l’emoció a El Corte Inglés de Galotxa

20/04/2017

Torna l’emoció a El Corte Inglés de Galotxa

La partida entre Foios i Massalfassar será la més destacada de la huitena jornada del Campionat Autonòmic de Galotxa, gran trofeu El Corte Inglés, després del descans de Pasqües.

Torna la competició als clubs de galotxa, una vegada passada la setmana de descans. El vigent campió de la competició, i actual líder en primera categoria, Quart de les Valls, jugarà en el carrer de pilota de Borbotó, on visitaran a l’equip local, que està en aquests moments intentant fugir de les posicions de descens. La vesprada del dissabte oferirà altres quatre interessants partides, com son per exemple, l’enfrontament entre Foios i Massalfassar, que es jugarà al carrer dels primers. Carlos de Massalfassar, que s’enfrontarà als seus antics companys, Pepet d’Alfara del Patriarca, Ximo i Juanma formen el potent equip del CPV Foios, que pot optar al més alt en la present edició del torneig. Ocupen actualment la segona plaça de la classificació, amb un total de 16 punts, tres per darrere del primer, Quart de les Valls, i seguits a poca distancia, només dos punts, de les formacions de Faura i Massalfassar. En el cas del CPV Faura, que compta enguany amb el reforç de Julian Martí, natural de Moncada pero format a l’escola de Borbotó, la próxima jornada els portarà al carrer “Vicent Venancio” de Meliana, on jugaran davant el cuer de la taula. Marquesat i Montserrat, pel seu costat, jugaran el derby de la Ribera al carrer dels primers, en una partida vital per als dos si no volen despenjar-se de la part alta de la classificació. Els dos equips caigueren en la jornada anterior, i deuen sumar punts de manera imperiosa. Altra partida on no es poden confiar els rivals implicats, es la que comptarà amb Beniparrell i Albuixech com a protagonistes. Ocupen la sisena i setena plaça, i de moment estan entre dues aigües, ja que tenen a prop tant les places de semifinals com les de descens. El carrer de Beniparrell serà decisiu per a les aspiracions tant dels locals com dels visitants.

El CPV Torrent A defensarà aquesta setmana la seua primera posició, que ocupen amb un total d’onze punts, en la máxima categoria del campionat en trinquet, davant la Pobla de Vallbona, tercer classificat amb set punts al seu caseller. Lliria A i Riba-roja A oferiran el duel en la part baixa de la taula, ja que estan lluitant huí en dia per a evitar el descens.

La competició femenina continua amb el Borbotó al capdavant de la classificació, posició que possarà en joc davant la Pobla de Vallbona B al recinte de joc de la pedanía de Valencia aquesta setmana. El segon de la taula, Godelleta, visitarà el trinquet de la Pobla de Vallbona, per a jugar contra la quarta formació del club del Camp de Turia. Completarà la jornada l’enfrontament al carrer de pilota de Meliana, entre l’equip femení del club de l’Horta Nord i la Pobla de Vallbona C.