Benidorm, Sella i Agost dominen el Diputació d’Alacant

20/04/2017

Benidorm, Sella i Agost dominen el Diputació d’Alacant

Una jornada més és disputarà este cap de setmana de les lligues a llargues i palma, ambdues incloses dins del Trofeu Diputació d’Alacant. Les dues continúen amb la mateixa tònica de les últimes jornades i del que ha sigut pràcticament tota la primera volta, es dir, amb Benidorm i Sella manant en la lliga de llargues i Agost arrassant en la de palma.

Esta nova jornada serà, podriem dir, una jornada de transició en la primera de llargues, en la que Benidorm jugarà a casa contra Petrer, en partida que a priori pot pareixer desnivellada, però l’equip de Petrer en un carrer artificial pot multiplicar les seues prestacions. Sella jugarà també a la seua plaça, en aquest cas contra Mutxamel, en un desplaçament molt difícil per als actuals cuers. Al carrer de Dalt de Parcent, l’equip local jugarà contra La Vila en una partida prou important per als dos, els de Parcent necessiten els tres punts per a no despenjar-se dels dos equips que estan al capdavant mentre que La Vila, també són vitals. Xixona i Campello probablement serà la partida més entretinguda del cap de setmana, Campello és el quart i precisament Xixona és el seu rival directe ara mateix per poder mantindre aquesta posició i el mateix passa amb els de Xixona, que necessiten els tres punts per a no allunyar-se de manera quasi definitiva de les posicions que dónen accés a les semifinals.

Este cap de setmana només hi haurà activitat, a banda de en la 1ª de llargues, en les categories 3ª i Juvenil, amdues també de llargues.

En tercera s’anuncien estes partides: Fondó - Relleu, Ondara contra Crevillent B, Xaló - Laguar i Creviellent A jugarà contra Agost. Pel que fa a la categoria juvenil, al grup A, Parcent rebrà a Orba, mentre que pel grup B, Sella es desplaçarà fins Agost.