Benidorm i Parcent gaudiran de la Trobada Bascovalenciana

20/04/2017

Benidorm i Parcent gaudiran de la Trobada Bascovalenciana

El cap de setmana vinent estaran presenten la selecció valenciana i basca en aquestes localitats de la província d’Alacant

El pròxim 21, 22 i 23 d’abril la selecció valenciana i basca es tornaran a trobar, en terres valencianes, després que en 2016 s’enfrontaren al País Basc. El 21 d’abril, les seleccions entrenaran en la localitat de Benidorm. Les exhibicions que realitzaran els pilotaris de les dos federacions es jugaran en les localitats de Benidorm i Parcent, el dissabte 22 d’abril i diumenge 23 d’abril. Els xics jugaran a Llargues, Joc Internacional, Frontó valencià i Pilota grossa mentre que les xiques jugaran a la modalitat d’One Wall, frontó valencià i Pilota grossa. La selecció valenciana masculina estarà formada per set pilotaris finalment i la selecció valenciana femenina estarà formada per quatre pilotaris. La selecció masculina estarà formada per: Marc Giner CPV Murla, Sacha Kruithof Perelló del CPV Parcent, José Luis Calvo CPV Benidorm, Seve Martinez CPV la Vall, Julio Palau CPV Alginet, Vicent Cardona CPV Parcent i Lluís de la Vega CPV Almussafes. La selecció femenina estarà formada per Mónica Moya del CPV Borbotó, Mar Giménez CPV Bicorp, Amparo Martí CPV Borbotó i Victoria Díaz CPV Rafelbunyol.

En aquesta competició entre les seleccions valencianes i basques debutaran tres jugadors en la selecció valenciana: Luis de la Vega d’Almussafes, Vicent Cardona de Pedreguer i Mar Giner de Murla. Aquestes partides serviran per a preparar el pròxim Europeu de joves i és una nova oportunitat per a les joves promeses d’oferir tot el seu joc i guanyar-se un lloc en les seleccions que disputaran aquest gran esdeveniment internacional de les pedreres d’Europa.

Programa de joc de la trobada Bascavalenciana:

BENIDORM

Divendres 21 d’abril de 2017

18 hores. Entrenaments a Benidorm de les selecciones participants (Poliesportiu Foietes - Guillermo Amor).

Dissabte 22 d’abril de 2017

10:30 hores. Partida de JOC INTERNACIONAL masculina. Poliesportiu Foietes - Guillermo Amor.
SELECCIÓ VALENCIANA - SELECCIÓ EUSKADI

12 hores. Partida de ONE WALL femení. Poliesportiu Foietes - Guillermo Amor
SELECCIÓ VALENCIANA - SELECCIÓ EUSKADI

17:30 hores. Partida de LLARGUES masculina. Carrer Bilbao. SELECCIÓ VALENCIANA - SELECCIÓ EUSKADI

19 hores. Partides de FRONTÓ VALENCIÀ femení/masculí/mixta. Poliesportiu Foietes - Guillermo Amor
SELECCIÓ VALENCIANA - SELECCIÓ EUSKADI

PARCENT

Diumenge 23 d’abril de 2017
10:30 hores. Exhibició TRINQUET PILOTA GROSSA CPV PARCENT

11 hores. Partides TRINQUET PILOTA GROSSA
SELECCIÓ VALENCIANA - SELECCIÓ EUSKADI