El Conseller Marzà rep als Presidents de la Federació d'Euskadi i de la FPV

20/04/2017

El Conseller Marzà rep als Presidents de la Federació d'Euskadi i de la FPV

El Conseller d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, Vicent Marzà, rebrà a la seu de la Conselleria la visita del President de la Federació d’Euskadi, Gotzón Embil, i del President de la Federació de Pilota Valenciana.

La Federació d’Euskadi viatja fins València per tal de mantindre una reunió amb el president de la Federació de Pilota Valenciana i de la CIJB, José Daniel Sanjuán, per tal d’establir relacions de futura col.laboració entre totes les parts. El president Embil estarà acompanyat pel seu asesor en la presidència, Kepa Arroitajauregi. Des de primeres hores del matí de hui divendres, ambdues parts mantindran una reunió en la seu federativa, mentre que serà, a partir de les 12.30 hores quan seran rebuts pel Conseller, Vicent Marzà, qui ja va a estar present en Donostia el passat mes d’octubre amb motiu de la Champions de Llargues donant suport als equips valencians.

Gotzon Embil, per la seua part, es mostra “il.lusionat” i asegura “que va a ser una visita molt agradable en la que damunt va a competir la nostra selecció”. El mandatari basc arriba a València en la que és la seua primera presa de contacte amb els seu homòleg valencià en la que pretén “intercanviar opinions i conèixer de més a prop el joc directe valencià”. A més, Embil, assegura que estan “treballant per a mantindre aquest esport i estes trobades entre les seleccions d’Euskadi i València que nosaltres considerem molt importants”.