Borbotó i Beniparrell, partida de la jornada al Diputació de Raspall

21/04/2017

Borbotó i Beniparrell, partida de la jornada al Diputació de Raspall

El vigent campió i actual líder de primera femenina del Campionat Autonòmic de Raspall, trofeu Diputació de València, Beniparrell, acudirà dilluns al carrer de pilota del tercer classificat, Borbotó, en una partida on la primera plaça pot ser el premi.

Els compromisos de les jugadores integrants de la Selecció Valenciana, que participarà en la segona trobada entre els nostres representats i la Selecció d’Euskadi i que tindrà lloc al llarg de tot el cap de setmana per terres alacantins, ha motivat el canvi de dia de la partida entre els primers equips dels clubs de Borbotó i Beniparrell. La mateixa tindrà lloc el pròxim dilluns, festiu per Sant Vicent, en el carrer de pilota de la pedanía de València.

Altra interessant partida serà la que disputarà l’equip de Bicorp, segon classificat un punt per darrere de Beniparrell, i un punt per davant de Borbotó, i que jugarà fora davant l’equip de la Marina, en el carrer de raspall del Verger. Moixent i Tavernes Blanques es jugaran la quarta plaça, que permet jugar les semifinals, en la partida que tindrà lloc al trinquet de la población de la Costera. Cal recordar que Moixent marxa quart, amb set punts al seu caseller, estant Tavernes Blanques nomes un punt per darrere, en la cinquena posició. Per últim, l’Alqueria d’Asnar i Montserrat lluitaran per evitar la última plaça, que ocupen ara les de la Ribera, dos punts per darrere de les alacantines.

Classificació Primera Categoria:
1.-Ajuntament Beniparrell A - 17 punts
2.-Ecomuseo CPV Bicorp E - 16 punts
3.-CPV Borbotó A - 15 punts
4.-Tapizados Calse CPV Moixent A - 7 punts
5.-CPV Tavernes Blanques A - 6 punts
6.-CPV La Marina - 5 punts
7.-CPV Alqueria Asnar - 4 punts
8.-Lanzadera Montserrat A - 2 punts

El Beniparrell B encapçala la divisió de plata, dos punts per davant de les segones formacions dels clubs de Tavernes Blanques i Borbotó. En tercera categoría es el Meliana B qui ocupa el primer lloc, seguit pel Bicorp F i pel Meliana C. Tavernes Blanques C i Borbotó C son els primers classificats en els grups de quarta.