Euskadi i Comunitat Valenciana protagonitzen una jornada històrica a Benidorm

22/04/2017

Euskadi i Comunitat Valenciana protagonitzen una jornada històrica a Benidorm

Benidorm ha acollit hui la II Trobada Bascovalenciana entre les seleccions d’Euskadi i Comunitat Valenciana. La jornada ha començat a la Ciutat Esportiva de Foietes-Guillermo Amor. La primera de les modalitats que han disputat els jugadors de Vicent Molines ha sigut “joc internacional”. Finalment han guanyat els valencians 6 a 4 jocs. Per Euskadi han jugat Iban Jauregi, Ibai Urbieta, Andoni Urbieta, Iñaki Esnal, Julen Chiapuso i Ekaitz Lasa. Per part dels valencians han debutat en esta trobada a terres alacantines Satxa Kruitoff, Seve Martínez, Lluís de la Vega, Julio palau, Marc Giner, Vicent Cardona i el benidormí José Luis Calvo.

La segona de les partides celebrades ha tigut a les jugadores basques i valencianes com a protagonistes. per Euskadi han format Patri Espinar i Maddi Mendizábal. Per part de la Comunitat Valenciana,  i Mónica Moya iMar Giménez. El primer set l’han guanyat Mónica i Mar 15/8 i el segon també per 15/3. Tot i els resultats, les partides han sigut renyides i disputades, i s’ha vist clarament l’evolució del nivell de joc d’Euskadi, una selecció jove i molt ilusionada però amb poc experiència en les modalitats oficials de la Confederació Internacional de Jeu de Balle.

La vesprada ha tingut el plat fort amb la partida de llargues al carrer Bilbao de Benidorm. L’ambient molt bo, ple d’aficionats i espectadors ocasionals que han gaudit de llargues junt a la platja. Un moment molt especial el viscut, ja què des de la diputa del Mundial de pilota a mà en l’any 2000, el carrer Bilbao no acollia una partida de pilota. L’ocasió ho mereixia. Per Euskadi han jugat Gaizka Iruretagoiena, Iban Jauregi, Ibai Urbieta, Andoni Urbieta, Iñaki esnal, Julen Chiapuso i Ekaitz Lasa. Per part de la selecció valenciana Marc Giner, Satxa Kruitoff, Vicent Cardona, Lluís de la Vega, Julio Palau i José Luis Calvo. La partida ha donat un resultat de 6 a 4 per als valencians, després d’un encontre disputat de tú a tú.