Pere Roc II, Felix i Monrabal s'avancen en la final del Circuit d'Escala i Corda

23/04/2017

Pere Roc II, Felix i Monrabal s'avancen en la final del Circuit d'Escala i Corda

La final del XXVI Circuit Professional d’Escala i Corda ha viscut huí el seu primer acte al trinquet “Eusebio” de Sueca, on el trio encapçalat per Pere Roc II ha aconseguit la primera victoria en aquesta final a tres partides.

L’equip roig, format per la parella integrada per Soro III de Massamagrell i Javi de Massalfassar, ha caigut, quasi per la mínima, després d’una intensa partida, davant l’equip blau, que comptava amb el benidormer Pere Roc II, Felix de Dènia i Monrabal de Vilamarxant. L’enfrontament ha començat amb els jugadors donant-ho tot, alternant grans pilotades, destacant el duel entre els mitgers Felix i Javi, així com el dau de Soro i la regularitat de Pere Roc, amb alguna que altra errada puntual, motivada generalment per l’alt nivell de joc, que obligava en repetides ocasions als participants a arriscar molt per tal d’aconseguir els quinzes. El marcador ha anat prou equilibrat, ja que s’aplegat a la igualada a 20, i posteriorment a 30. En eixe moment, la parella s’ha avançat 35 per 30, pero l’equip blau ha reaccionat, trencant dos jocs seguits des del rest, i possant-se per davant 35-45. Amb el canvi de dinàmica en la partida el trio ha anat per davant fins a l’últim joc, on malauradament una pilota jugada per Soro III ha impactat en la cara del seu company Javi, produïnt un esglai en tots els presents. Per sort, el colp ha quedat en res, i Javi ha finalitzat la partida sense problemes, tot i tindre la cella oberta amb un poc de sang. L’electrònic ha quedat en un 60 a 50, que deixa a tots amb la sensació que no hi ha res decidit, tot i que el primer cop de puny damunt la taula ha estat donat pel trio.

La segona, i pot ser, definitiva partida de la final, tindrà lloc el pròxim diumenge 30 d’abril, en el trinquet Pelayo de València, també en sessió matinal. En cas de ser necessària, el tercer i definitiu encontré tindria lloc el primer diumenge de maig, també al recinte del cap i casal.