Faura es presenta com a candidat en El Corte Inglés

25/04/2017

Faura es presenta com a candidat en El Corte Inglés

A falta d’una jornada per a completar la primera volta de la lliga regular del Campionat Autonòmic de Galotxa, gran trofeu El Corte Inglés, ja es van coneguent els equips amb possibilitats de jugar la fase final.

El defensor del títol, Quart de les Valls, va guanyar en la seua visita al carrer de pilota de Borbotó, on va deixar en 35 a l’equip local. Tres punts més per als del Camp de Morvedre, i ja sumen 22 al seu caseller. Amb 19 trobem al Foios, que feu valer el jugar al seu carrer, derrotant el dissabte passat a Massalfassar amb solvència, 70 per 20. Faura, per la seua part, ocupa ja en solitari la tercera posició, ja que va sumar altra victòria, aquesta setmana davant el Meliana, al que només va deixar aconseguir dos jocs. Marquesat i Montserrat varen repartir-se els punts, ja que la partida jugada al carrer d’Alfarp es va tancar amb un resultat de 70 a 50 per a l’equip local. Altre repartiment de punts fou el que es va viure al carrer de pilota de Beniparrell, on el primer equip del club local guanyava per la mínima a l’Albuixech. De tota manera, encara queden deu jornades més per disputar-se, així que no hi ha res decidit, ni en les places de la part alta, on ara jugarien semifinals Quart, Foios, Faura i Marquesat, ni en la part baixa, on de momento Borbotó i Meliana serien les formacions que baixarien de categoría.

Classificació Primera categoría 8ª jornada:
1.-KIWA Quart A - 22 punts
2.-Inmob. Palanca Foios A - 19 punts
3.-CPV Faura A - 17 punts
4.-Ovocity Marquesat A - 14 punts
5.-Electrofassar Massalfassar A - 14 punts
6.-Ajuntament Beniparrell A - 11 punts
7.-CPV Albuixech A - 9 punts
8.-Lanzadera Montserrat A - 8 punts
9.-CPV Borbotó A - 6 punts
10.-Caixa Popular Meliana A - 0 punts

En la competició juvenil son els joves de la pedrera del CPV Montserrat els que ocupen la primera posició amb 24 punts, un per davant del CPV Beniparrell, i amb la formació de l’escola de Meliana ja més distanciada, amb 18. Respecte a la divisió de plata es el Quart de les Valls B qui mana en el seu grup, sent líder de l’altre grup de segona el Meliana B. Borboto, per la seua part, continua al capdavant de la classificació de la categoría femenina, on marxa per davant del Godelleta i de la Pobla de Vallbona A.