Sergio, Tonet IV i Ricardet completen les semifinals de la Lliga de Raspall

25/04/2017

Sergio, Tonet IV i Ricardet completen les semifinals de la Lliga de Raspall

La Lliga Professional de Raspall ja coneix els quatre equips semifinalistes d’aquesta vint-i-quatre edició. L’últim en aconseguir-ho ha sigut el trio de Sergio, Tonet IV i Ricardet (Ajuntament del Genovés) que va derrotar ahir al trio de Ricard, Josep i Miravalles (El Poble de Castelló) pel resultat de 25 per 15 en una partida que va tindre lloc al trinquet de Villanueva de Castelló.

Amb anterioritat, el dissabte va certificar el seu pas a la fase final el trio de Pablo, Sanchis i Raúl (Ajuntament d’Oliva) al imposar-se de forma contundent pel resultat de 25 per 0 al trio de Moncho, Alberto i Néstor (Ajuntament de Simat). A més, aquesta victòria va suposar la classificació automàtica de la parella de Moltó i Brisca (Ajuntament de Barxeta) i del trio de Ian, Roberto i Lorja (Ajuntament d’Alzira) per a la ronda de semifinals.

La partida disputada al trinquet de Villanueva de Castellón va suposar l’eliminació del vigent rest campió de la Lliga Professional, sent l’únic dels tres integrants de l’equip campió de la passada edició que ha caigut eliminat a les primeres de canvi.

Retornant a la partida de Villanueva de Castelló, l’equip liderat per Ricard va començar el duel al dau i ho va aprofitar per avançar-se en el marcador. A continuació, el trio blau va reaccionar i va aconseguir tres jocs consecutius aconseguint trencar el dau del seu adversari per col.locar el 15 per 5 en l’electrònic, inclús el trio comandat per Sergio va estar a punt d’aconseguir ampliar l’avantatge fins al 20 per 5, però finalment el trio de Ricard es va refer per situar el 10 per 15. Els rojos a pesar de lluitar fins a l’últim moment no van poder trencar cap dau del trio de Genovés, fet que va fer arribar la partida fins al definitiu 25 per 15 favorable als de Genovés.

Amb anterioritat, el diumenge al trinquet de Xàbia la parella de Moltó i Brisca es va imposar 25 per 10 al trio de Montaner, Canari i Dorin (Ajuntament de Xeraco), mentre que el dissabte al trinquet de Bellreguard el conjunt de Pablo, Sanchis i Raül va passar per damunt de la formació de Moncho, Alberto i Néstor que va notar la baixa de Coeter II i no van poder fer res per evitar la seua eliminació. Concretament, l’equip liderat per Pablo va guanyar per la via ràpida, 25 per cap, amb un joc excel.lent basat en la potència dels seus tres jugadors.

El següent compromís en la Lliga tindrà lloc demà dimecres al trinquet de Castelló de Rugat, on el trio Ian, Roberto i Lorja s’enfrontaran al trio representatiu de l’Ajuntament de Simat.

La classificació de la fase de grups a falta de la disputa de les últimes tres partides d’aquesta és la següent:
1 - Pablo , Sanchis i Raúl (Aj. d’Oliva)  – 5 partides - 12 punts
2 - Moltó  i Brisca (Aj. de Barexeta)  – 5 partides - 12 punts
3 - Ian , Roberto i Lorja (Aj. d’Alzira)  – 4 partides - 9 punts
4 – Sergio, Tonet IV i Ricardet (Aj. del Genovés) – 5 partides - 9 punts
5 – Ricard, Josep i Miravalles (El Poble de Castelló) – 6 partides - 5 punts
6 – Montaner, Canari i Dorín (Aj. de Xeraco) – 6 partides - 4 punts
7 - Moncho , Coeter II i Néstor (Aj. de Simat) – 5 partides - 3 punts