La FPV convoca les competicions d'estiu d'escala i corda, galotxa i raspall

26/04/2017

La FPV convoca les competicions d'estiu d'escala i corda, galotxa i raspall

Des de la Federació de Pilota Valenciana està comunicant-se als clubs de cada modalitat que el termini d’inscripció per als diferents campionats que es disputaran els mesos d’estiu estarà obert fins a mitjans de maig.

En el cas de l’escala i corda hi ha programades dues competicions: el IV Trofeu d’Estiu, que es juga per equips, i en el qual la inscripció es gratuïta; i el VIIIé Autonòmic Individual, on la lliga es juga des de finals de maig fins a principis de juliol, i que Juanmi de Benissa va guanyar l’any passat.

Respecte a la galotxa, el seu Campionat Autonòmic Individual afronta ja la seua 6ª edició, en altre torneig gratuït que es juga per sistema copa, on Juan Carlos “Xato” d’Almenara defensa el títol aconseguit al 2016 davant Pau del Marquesat.

Per últim, les xiques de la modalitat de raspall tindran també el seu Campionat Individual entre juny i juliol. En aquesta competició es va canviar l’any passat de format, jugant-se ara per eliminatoria directa, facilitant d’aquesta manera la participació de més jugadores, que no han d’afrontar un calendari carregat de partides. Ana de Beniparrell será l’encarregada de defensar el seu títol, que va guanyar la 6ª edició davant Amparo del CPV Borbotó.