El IV Trofeu Diputació d'Alacant d'Escala i Corda Professional comença a Murla

28/04/2017

El IV Trofeu Diputació d'Alacant d'Escala i Corda Professional comença a Murla

El trinquet de Murla acollirà en la nit d’este divendres la jornada inaugural del IV Trofeu President de la Diputació d’Alacant. La participació en el torneig es redueix a tres equips perquè estos siguen del màxim nivell. També s’ha prioritzat la presència de les primeres figures de la Marina, zona on es desenvoluparà el trofeu.

En el trinquet de Murla mesuraran les seues forces les dues parelles configurades. Per un costat formaran Puchol II i Héctor de Laguar mentre que en la contra estaran Genovés II i Santi (23.00 hores).

El tercer equip participant, el compost per Giner, Pere i Carlos, debutarà en la segona jornada, programada el divendres 5 de maig en el trinquet de Dénia. Els rivals seran Genovés II i Santi (23.00 hores).

Com que el torneig és un triangular, encara quedarà l’enfrontament entre els equips encapçalats per Puchol II i Giner. Esta partida està programada el diumenge 7 de maig en el trinquet de Xàbia. En este cas es jugarà de matí, a les 11.30 hores.

Els dos equips que obtinguen millors resultats en les tres partides accediran a la final. El títol es resoldrà en el trinquet de Benissa el diumenge 14 de maig (18.30 hores).