Els creuaments de semifinals en la Lliga de Raspall es decidiran a la Llosa de Ranes i Dénia

28/04/2017

Els creuaments de semifinals en la Lliga de Raspall es decidiran a la Llosa de Ranes i Dénia

La XXIV edició de la Lliga Professional de Raspall – Trofeu Diputació de València coneixerà els seus creuaments de semifinals aquest cap de setmana, amb la disputa de les últimes dos partides de la fase de grups que poden ser una prèvia de la ronda de semifinals ja que s’enfronten els quatre equips que han certificat el seu pas a la mateixa.

Demà dissabte a partir de les 18:30 hores tindrà lloc la disputa de la penúltima partida de la fase regular que mesurarà al trio de Pablo, Sanchis i Raúl (Ajuntament d’Oliva) front a la formació de Sergio, Tonet IV i Ricardet (Ajuntament del Genovés). Mentre que la primera fase conclourà el diumenge a partir de les 11:30 hores al trinquet de Dénia amb la partida que enfrontarà a la parella de Moltó i Brisca (Ajuntament de Barxeta) contra Ian, Roberto i Lorja (Ajuntament d’Alzira), aquest duel decidirà quins seran els duels de la fase final del torneig.

Els quatre equips protagonistes del cap de setmana en la Lliga Professional coneixeran l’escenari on es jugaran el pas a la gran final el pròxim dimarts a partir de les 12:00 hores en el sorteig dels trinquets que es realitzarà durant la presentació de la ronda de semifinals del torneig que tindrà lloc a la seu central a València de l’entitat bancària, Bankia que és la patrocinadora de la fase final de la Lliga com ocorre en el torneig d’Escala i Corda.

Aquestes dos partides definitòries les afrontaran els equips amb la següent classificació:
1- Pablo, Sanchis i Raúl (Ajuntament d’Oliva) – 12 punts - +65 diferència de jocs – 4 partides guanyades
2- Moltó i Brisca (Ajuntament de Barxeta) – 12 punts - +30 diferència de jocs – 4 partides guanyades
3- Ian, Roberto i Lorja (Ajuntament d’Alzira) – 12 punts - +55 diferència de jocs – 4 partides guanyades
4- Sergio, Tonet IV i Ricardet (Ajuntament del Genovés) – 9 PUNTS - +10 diferència de jocs – 3 partides guanyades

A més, per a desfer un possible empat en la classificació hi haurà que tindre en compte els enfrontaments directes que van tindre els següents resultats:
- Pablo, Sanchis i Raúl 25 – 0 Moltó i Brisca
- Ian, Roberto i Lorja 25 – 10 Pablo, Sanchis i Raúl
- Ian, Roberto i Lorja 25 – 10 Sergio, Tonet IV i Ricardet
- Moltó i Brisca 25 – 15 Sergio, Tonet IV i Ricardet