Nova jornada en el Diputació d'Alacant

28/04/2017

Nova jornada en el Diputació d'Alacant

Continua el Trofeu Diputació d’Alacant que enmarca les lligues de palma i llargues, amb una jornada que ens presenta un interessant Campello-Sella en la màxima categoria de llargues.

De moment, Sella és l’equip líder, amb el permís de Benidorm que ha disputat una partida menys, estan separats per tres punts, igual que Parcent, però en aquest cas, esta formació ha disputat totes les partides. Per darrere d’estos equips continua Campello. Estes quatre formacions són els que a dia de hui jugarien les semifinals. A més de la partida ja esmentada, és disputarà la que enfrontarà a Mutxamel contra Xixona, mentre que a La Vila es desplaçarà la formació de Benidorm. És suspen la partida entre Petrer i Parcent per estar el carrer de joc ocupat amb motiu de les festivitats locals.

En la màxima categoria de palma, dominada d’una manera prou clara per l’equip d’Agost, s’avançava la partida entre Benimagrell i Sella, amb victòria per als visitants per la mínima. El líder visitarà el carrer de Laguar, mentre que Tibi rebrà a Murla. En esta jornada descansarà l’equip de Benidorm. En esta categoria, els equips que ocupen les quatre primeres posicions són els d’Agost, Murla, Benidorm i Sella.