Duel d’aspirants en El Corte Inglés de Galotxa

29/04/2017

Duel d’aspirants en El Corte Inglés de Galotxa

El primer equip del CPV Faura, tercer classificat, i del CPV Foios, segon de la taula, es jugaran les seues privilegiades possicions en la que pot ser la partida de la jornada del Campionat Autonòmic de Galotxa, gran trofeu El Corte Inglés.

El cap de setmana ens oferirà els últims enfrontaments de la primera volta de la lliga regular de la competició més nombrós de tots els campionats de clubs. El primer classificat, i actual campió del torneig, Quart de les Valls, afrontarà una partida de compromís davant el cuer de la taula, Meliana, jugant aquesta vesprada com a local en el carrer de joc de la població del Camp de Morvedre. La que pot ser considerada la partida de la jornada tindrà lloc prop d’allí, en el carrer de pilota de Faura. La Vall del Segó podrá gaudir dues partides de la máxima categoria huí dissabte per la vesprada. En el cas de Faura, els seus jugadors s’enfrontaran davant un dels grans del torneig, subcampions de les recents temporades 2013 i 2014, la formació de Foios.

Massalfassar i Marquesat, per la seua part, es jugaran la quarta plaça de la categoria, en la qual estan empatats, i que els permetria jugar les semifinals pel títol. La partida tindrà lloc huí en el carrer de Massalfassar si l’oratge ho permet. Altra de les partides interessants de la jornada será la que juguen Albuixech i Borbotó, en casa dels primers, i on estarà en joc una de les places de descens, ocupada ara per Borbotó, que marxen nomes dos punts per darrere d’Albuixech. La partida que completa la jornada tindrà lloc en Montserrat entre el primer equip local i el Beniparrell, huí a les 18 hores.