El Xeraco masculí i el Bicorp femení manen en el Diputació de Raspall

29/04/2017

El Xeraco masculí i el Bicorp femení manen en el Diputació de Raspall

Després de les jornades de descans la competició torna el cap de setmana a totes les categories del Campionat Autonòmic de Raspall, gran trofeu Diputació de València.

En el cas de la categoria absoluta els equips de Xeraco, Bicorp i Oliva estan lluitant per la primera posició, que ocupen en aquests moments els jugadors de Xeraco. Els actuals subcampions del torneig sumen nou punts, només un per davant dels segons classificats Bicorp i Oliva, que empaten a huit punts. La cinquena jornada del campionat ens ha deparat els enfrontaments entre el líder Xeraco i el cuer Planes, per un costat, i entre Oliva i Villalonga, per l’altre. La formació de Bicorp, al ser un grup impar, descansarà aquesta setmana. En la divisió de plata son Gavarda B i Otos els equips que defensen el liderat en els seus corresponents grups, a l’igual que fa Bicorp B en tercera categoria.

Respecte a la competició femenina la primera categoria va viure la setmana passada un canvi al liderat del grup, ja que la derrota de les campiones del Beniparrell, en el carrer de Borbotó, va afavorir al Bicorp que, gràcies a la seua victoria davant la Marina, passava del segon al primer lloc en la classificació. Aquesta setmana Bicorp defensarà la seua privilegiada posició en casa davant el Moixent; Borbotó rebrà en el seu carrer a l’Alqueria d’Asnar; Montserrat visitarà al Beniparrell en la canxa del club de l’Horta; completant la jornada l’enfrontament entre La Marina i Tavernes Blanques, jugat en casa de les alacantines. Beniparrell B mana en el grup de segona categoria, mentre que Meliana B ho fa en tercera. Tavernes Blanques C i Borbotó C encapçalen els grups de quarta.