El segon assalt de la Lliga Professional d’Escala i Corda es juga a Pelayo

29/04/2017

El segon assalt de la Lliga Professional d’Escala i Corda es juga a Pelayo

La segona partida de la final de la XXVI Lliga Professional d’Escala i Corda es jugarà demà diumenge a partir de les 11:30 hores al trinquet de Pelayo de València, en un duel a cara o creu per a la parella de Soro III i Javi (Ajuntament de Vila-real) que va caure derrotada en la primera batalla de la final pel resultat de 60 per 50 front al trio de Pere Roc II, Fèlix i Monrabal (Ajuntament de Benidorm).

La partida es jugarà d’aquesta forma seguint el programa previst, ja que Javi finalment s’encontra en plenes facultats per disputar la final desprès de la pilotada fortuïta que va rebre durant la disputa del primer assalt de la final. Com hem avançat, la parella ha de guanyar sí o sí per forçar la partida de desempat que també tindria lloc al trinquet de Pelayo, i que en aquest cas es disputaria el primer diumenge de Maig a partir de les 11:30 hores.

Tot fa preveure que ens espera una partida molt disputada, seguint la tònica del primer enfrontament, en la qual els xicotets detalls seran vitals per conèixer quin equip acaba sent el guanyador. Però hi ha que tindre en compte que els dos equips encararan la final en situacions totalment oposades, ja que la parella tindrà la pressió de necessitar la victòria, mentre que el trio capitanejat per Pere Roc II afrontarà el duel amb la bala de poder permetre`s una derrota. A pesar d’això, de ben segur que eixiran a per totes, buscant aconseguir la segona victòria consecutiva i d’aquesta forma poder alçar el trofeu de campions de la Lliga per la via ràpida.

És més, el trio té molt en compte el fet que la parella liderada pel subcampió Individual, Soro III remuntarà la derrota inicial en l’eliminatòria de semifinals. Aquestos saben que una tercera partida podria ser molt agònica per als dos conjunts, però especialment per a ells, ja que els seus adversaris arribarien crescuts al envit final i amb una confiança total, mentre que a ells els podria pesar la derrota una setmana abans en el mateix recinte on es disputaria la hipotètica tercera partida de la gran final.