Soro III i Javi forcen la tercera final

30/04/2017

Soro III i Javi forcen la tercera final

La parella representant de Vila-real, Soro III i Javi, ha forçat la tercera i última partida per a decidir al campió de la Lliga professional d’escala i corda després de la seua victòria davant el trio de Benidorm, Pere Roc II, Félix i Monrabal, pel resultat de 60 per 50. Esta segona final, disputada al trinquet de Pelayo, ha tingut idèntic espectacle i resultat que la primera disputada a Sueca, però amb guanyadors diferents. El campió es decidirà el pròxim diumenge, 11.30 hores, també al trinquet Pelayo de València.

Després de superar els dos primers jocs en contra, Soro III i Javi han igualat primer a 25 i després a 30. Tot seguit han pres avantatge amb un 40 per 30. La final estava disputant-se de poder a poder, els quinzes i els jocs es decidien per xicotets detalls. Soro III restava pilotes que semblaven impossibles i Javi es mostrava molt participatiu i molt decisiu. El joc de la parella estava trobant els espais que a Sueca no podien.

La final estava jugant-se amb una intensitat frenètica per part dels cinc finalistes. El trio tornava a igualar a 40 i posar-se per davant amb un 40 per 45. La final tornava a igualar-se a 45. El frenesí entre els aficionats que omplien la ‘catedral’ era màxim. Pere Roc II, Félix i Monrabal pressionava, però s’han trobat a una parella que ha sabut defensar-se a la perfecció i atacar a la mínima oportunitat. Soro III ha signat una final que es recordarà per molt de temps i Javi li ha acompanyat amb valentia, decisió i contundència.

El trio s’ha vist sorprès per una parella que no ha fluixejat en cap moment i així el bon fer de Soro III i Javi, barrejat amb eixos xicotets detalls que, al remat, poden decidir una partida, ha fet que els aficionats tingueren una partida inoblidable i l’oportunitat de tornar a Pelayo el pròxim diumenge. Ara sí que hi haurà campió.