La presentació de les semifinals de la Lliga Professional de Raspall es realitza a Bankia

02/05/2017

La presentació de les semifinals de la Lliga Professional de Raspall es realitza a Bankia

La presentació de la ronda de semifinals de la Lliga Professional de Raspall – Trofeu Diputació de València tindrà lloc avui dia 2 de maig a partir de les 12:00 hores en la seu central de Bankia a València. En la mateixa s’aprofitarà per ubicar el lloc on es disputarà cadascuna de les dos semifinals, a las que han accedit la parella de Moltó i Brisca (Ajuntament de Barxeta), i els trios de Pablo, Sanchis i Raúl (Ajuntament d’Oliva), el de Ian, Roberto i Lorja (Ajuntament d’Alzira) i el de Sergio, Tonet IV i Ricardet (Ajuntament del Genovès).

Una eliminatòria enfrontarà al primer contra el quart classificat (Ian, Roberto i Lorja front Pablo, Sanchis i Raúl) mentre que l’altra mesurarà al segon contra el tercer (Moltó i Brisca contra Sergio, Tonet IV i Ricardet). Les seus de les dos semifinals seran els trinquets de Genovés i de la Llosa de Ranes, jugant-se el divendres 5 de Maig i el dissabte 6 de Maig respectivament. Hi ha que destacar que la ronda de semifinals es jugarà a partida única, mentre que la ronda final es jugarà al millor de tres partides. Aquesta fase final del torneig estarà patrocinada per l’entitat bancària Bankia com ha ocorregut en la Lliga Professional d’Escala i Corda.

L’acte estarà presidit per Jose Ángel González, director comercial de la Territorial de Bankia en la Comunitat Valenciana, qui estarà acompanyat per la diputada delegada de Joventut, Esports i Igualtat, Isabel García, i per José Daniel Sanjuán, president de la Federació de Pilota Valenciana. També hi assistiran el coordinador de pilota valenciana de la Generalitat Valenciana, Sebastià Giner i els grans protagonistes de l’esdeveniment, els jugadors dels equips semifinalistes que estaran a disposició dels mitjans de comunicació per valorar el resultat del sorteig.

Concretament, l’acte tindrà lloc a la sala d’actes de la seu central de Bankia a València, situat al carrer Pintor Sorolla número 8.

MOTIU: presentació de les semifinals de la XXIV Lliga de Raspall – Trofeu Diputació de València.
LLOC: saló d’actes de la seu central de Bankia a València, carrer Pintor Sorolla número 8.
DIA: 2 de maig de 2017 a les 12:00 hores.