Yago, Pablo i Luis finalistes de la III Lliga promeses Caixa Popular escala i corda

02/05/2017

Yago, Pablo i Luis finalistes de la III Lliga promeses Caixa Popular escala i corda

L’equip de Petrer ha donat la sorpresa en el trinquet de Massamagrell eliminant al campió de la primera fase, Alcàsser, per 60 a 55, en una semifinal molt igualada

La primera semifinal de la III Lliga promeses Caixa Popular s’ha disputat en el trinquet de Massamagrell, i ha sigut una partida molt igualada on l’equip que arribava com a favorit, Alcàsser, campió de la primera fase ha caigut davant l’equip de Petrer, per 55 a 60. La semifinal ha sigut molt igualada, i l’equip de Petrer que ha jugat a un gran nivell ha superat a un dels favorits per a conquistar aquest gran títol. Julio d’Alginet, Alex de Vinalesa i Raúl de Benimagrell no han estat al nivell de la primera fase i s’han vist superats per Yago de Castalla, Pablo Salvador de València i Luis Miguel de Mutxamel. Pablo Salvador ha jugat una partida molt completa molt ben secundat pel seu companys que han rendit a un nivell superior al que havien oferit en les primeres partides.

Dijous que ve 4 de maig, a partir de les 16:45 hores, en el trinquet de Pelayo, es disputara la segona semifinal entre l’equip de Vila-real, integrat per David d´Algimia i Besó de Montserrat contra l’equip de València on juguen Jesús de Baronia i Carlos de Faura. La partida s’espera que siga molt igualada ja que les dos parelles han demostrat una molt bona adaptació.