La classificació del Diputació d'Alacant es comprimeix

04/05/2017

La classificació del Diputació d'Alacant es comprimeix

Els resultats de la passada jornada en les lligues de llargues i palma fan que la classificació de molts dels grups de competició s’ajusten, sobre tot, en les posicions de dalt.

Com a mostra, la màxima categoria de llargues, en la que la derrota de Sella en Campello per 10 a 5 fa que les quatre posicions de dalt estiguen separades per pocs punts. Xixona guanyava a domicili en Mutxamel per 3 a 10, i encara té opcions d’assolir la quarta posició, però per això, haurien de punxar varies vegades els de dalt. Benidorm, líder, guanyava amb facilitat en La Vila, pel resultat de 1 a 10. D’altra banda es suspenia la partida entre Petrer i Parcent. De moment, és líder Benidorm, empatat a 22 punts amb Sella, tercer és Campello amb 20 punts i quart Parcent amb 19. Cal recordar que les formacions de Benidorm i Parcent ténen una partida menys disputada. Continua en la classificació l’equip de Xixona amb 14 punts, i ja per la part de baix és situen Petrer i La Vila amb 7 punts i Mutxamel amb 3.

La notícia de la jornada és produïa en Vall de Laguar, on l’equip local guanyava al que havia estat fins el moment l’equip a batre, el d’Agost, a més per un clar marcador de 10 a 2. Primera derrota de l’equip que defensa títol enguany que arriba en la jornada novena. Tibi també resolvia el seu envit a casa per la via ràpida després de guanyar per 10 a 2 contra Murla mentre que la partida més igualada de tot el que va de competició en esta categoria és disputava a Benimagrell, on l’equip local queia davant la dura formació de Sella per 9 a 10. Amb estos resultats, la lliga continua liderada per Agost amb claredat amb 21 punts. Murla és el segon amb 15 punts, pels 12 que té Benidorm i els 11 de Sella, estos dos últims amb una partida menys. També amb 11 punts es situa Laguar, Tibi du 9 i Benimagrell és últim amb dos punts. Molta lluïta és preveu en esta categoria per assolir les semifinals.