Bicorp, Borbotó i Beniparrell, al capdavant del Diputació de Raspall femení

04/05/2017

Bicorp, Borbotó i Beniparrell, al capdavant del Diputació de Raspall femení

Dins les quatre categories de competició femenina amb les quals compta el Campionat Autonòmic de Raspall, gran trofeu Diputació de València, la formació del club de Bicorp ocupa la primera posició de la máxima categoria.

La parella formada per Mar de Bicorp i Victoria de València, integrants de l’equip de Bicorp en primera femenina son serioses candidates per a alçar la copa de campiones en la final que es jugarà a principis de juliol. La setmana pasada sumaren els tres punts gràcies a una cómodo partida davant el Moixent, i aquesta setmana jugaran en el reduït trinquet de l’Alqueria d’Asnar contra el trio del club alacantí, Erika, Myriam i Cristina de Petrer. Les de Bicorp sumen ja 22 punts al seu caseller, dos més que les actuals campiones, la parella de Beniparrell, les germanes Noelia i Ana. Les jugadores de l’Horta Sud varen derrotar al cuer Montserrat en la jornada anterior, i s’enfrontaran la próxima amb Nerea i Aida, components del Moixent, en el trinquet de la població de la Costera. El segon classificat, Borbotó amb 21 punts, es altre dels clàssics favorits al triomf, com va demostrar la seua recent victoria davant el Beniparrell. Monica, Amparo i Anabel , i jugaran aquesta setmana en el carrer de Tavernes Blanques davant les germanes locals, Joana i Marta. La partida restant tindrà a Montserrat i la Marina com a equips protagonistes, i es disputarà en el carrer de pilota de les primeres. Aquesta partida també será de gran importancia, ja que ocupen les últimes posicions, i es jugaran fugir de les places de descens.

Ja en segona categoria es la formació del Beniparrell B, que compta amb Lucia, Noelia i Maria, les que ocupen el primer lloc de la classificació. Aquesta jornada oferirà el derby entre les primeres del grup i les seues companyes del Beniparrell C, Natalia, Vicen i Julia, que només estan dos punts per darrere, empatades en la segona posició amb el Tavernes Blanques B i el Borbotó B. A un punt d’elles figura el Meliana A, que es desplaçarà al carrer de Borbotó per a lluitar per entrar entre les quatre primeres posicions, que els permetrien jugar les semifinals pel títol. Bicorp, amb dotze punts, encapçala el grup de la divisió de bronze, amb dos més que el Meliana B. Ja en quarta categoria el Tavernes Blanques C i el Borbotó C son liders en solitari dels seus respectius grups.