Els finalistes de la Lliga de Raspall es decideixen a Genovés i a la Llosa de Ranes

05/05/2017

Els finalistes de la Lliga de Raspall es decideixen a Genovés i a la Llosa de Ranes

La primera de les semifinals de la Lliga Professional de Raspall – Diputació de València tindrà lloc aquesta vesprada de divendres a partir de les 18:30 hores al trinquet del Genovés. El trio local de Sergio, Tonet IV i Ricardet lluitarà front a la parella de Moltó i Brisca (Ajuntament de Barxeta) per convertir-se en el primer equip finalista d’aquesta vint-i-quatre edició de la Lliga.

A priori es presenta una partida molt igualada, com ja va ser la de fase de grups en la que la parella va superar al trio per un ajustat 25 per 15. A més, en aquesta ocasió l’escenari del duel serà el trinquet que ha vist créixer als tres jugadors que formen el trio, un trinquet perfecte per enfrontar-se a un equip de la potència de Moltó i Brisca. Les reduïdes dimensions de la instal.lació de la Costera poden ser un factor decisiu en l’enfrontament com va ressaltar el campió Individual i líder de la parella, Moltó qui va afirmar que haguera preferit disputar les semifinals en el trinquet de la Llosa de Ranes.

Per contra, els integrants del trio es van mostrar encantats amb el resultat del sorteig, ja que es jugaran el pas davant dels seus aficionats en un trinquet on no havien pogut jugar cap partida de la fase de grups. La partida també comptarà amb l’al.licient d’enfrontar-se de nou els dos finalistes de l’últim campionat individual que va guanyar Moltó de forma contundent.

El segon finalista eixirà de l’altra eliminatòria de semifinals que es jugarà el diumenge al trinquet de la Llosa de Ranes. Aquesta enfrontarà al trio de Ian, Roberto i Lorja (Ajuntament d’Alzira) contra l’equip de Pablo, Sanchis i Raúl (Ajuntament d’Oliva). Les dos formacions han demostrat estar en un nivell de forma i joc excel.lent que pronostica una semifinal de gran intensitat, amb alternances en el marcador i emoció.

Respecte a la partida de la fase regular que va enfrontar als dos equips, hi ha que destacar que va caure del costat del trio de Ian amb relativa facilitat, pel resultat de 25 per 10. Però aquest duel va tindre lloc a l’inici de la fase de grups i de ben segur que la segona eliminatòria de semifinals serà molt més disputada.

En aquest cas, també hi ha un equip que va eixir molt content del sorteig de trinquets que va tindre lloc el passat dimarts en la seu central de Bankia, entitat que patrocina la fase final de la Lliga de Raspall. Aquest és el trio de Ian, Roberto i Lorja que preferia un trinquet de major dimensions com el de la Llosa de Ranes per aprofitar la potent treta del rest de Senyera i poder encontrar amb major facilitat la galeria, mentre que la formació d’Oliva en paraules del seu mitger, Sanchis es va mostrar desencantada pel resultat del sorteig ja que degut a les característiques dels seus rivals hagueren preferit el trinquet del Genovés que té unes menors dimensions.