Benidorm-Campello, partida de la jornada en el Diputació d'Alacant

05/05/2017

Benidorm-Campello, partida de la jornada en el Diputació d'Alacant

El Trofeu Diputació d’Alacant disputarà este cap de setmana l’onzena jornada de la fase regular, en les seues lligues de llargues i palma. És presenta, en la màxima categoria de llargues, com a partida més interessant la que protagonitzaran els equips de Benidorm i Campello, separats ara mateix per dos punts en la classificació, sent primer i tercer respectivament. Sella, que és segon rebrà la visita de Petrer, mentre que Parcent, quart, rebrà a casa al cuer, l’equip de Mutxamel. Cal destacar, que Benidorm i Parcent ténen disputada una partida mens. En la zona mitja de la taula és situa Xixona, equip que rebrà la visita de la formació de La Vila.

En la primera categoria de Palma és disputaran dues partides, a priori, prou interessants com són les de Sella i Laguar, per una part, i la de Benidorm i Tibi. A banda, el líder, l’equip d’Agost rebrà al cuer que és Beniamgrell. Per la seua part, Murla tindrà descans en esta jornada.

Pel que fa al grup de primera de llargues de València, l’equip d’Alfara del Patriarca rebrà a Mercat Central, mentre que Meliana visitarà el carrer de Montserrat. Descansa este cap de setmana l’equip de Cap i Casal. En este grup tot pareix indicar que lluitaran per acabar en primera posició els dos equips de la capital.