En Algimia, Massamagrell i Vila-real es juguen les finals dels JECV d'escala i corda

05/05/2017

En Algimia, Massamagrell i Vila-real es juguen les finals dels JECV d'escala i corda

Aquest cap de setmana es disputen les finals provincials de València i Castelló dels XXXV Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana de la modalitat d’escala i corda

Aquesta vesprada comencen les finals provincials de València dels JECV d’escala i corda en el minitrinquet de Massamagrell, a partir de les 17:45 hores, amb la fase final de la categoria infantil, on estaran presents les escoles de Massamagrell, Montserrat, El Puig i la Pobla Vallbona. Demà dissabte 6 de maig i el diumenge 7 de maig a partir de les 16 hores continuaran les finals de València en el trinquet d´Algimia. Estaran presents les escoles de: Vinalesa, Massamagrell, Torrent, València-Fornos, Massamagrell, Moixent, Algimia, Faura, Riba-roja, El Puig, Sueca, Meliana, Beniparrell i Xúquer-Sueca.

En la província de Castelló, les finals provincials de Castelló es juguen demà dissabte 6 de maig, en el trinquet de Vila-real. A partir de les 9 hores es disputaran les partides on participaran 14 equips i 6 escoles de la província: Borriol, Almassora, Vila-real Castelló, Onda i Xilxes.

Les fases finals Autonòmiques es jugaran el 14 de maig, amb els campions provincials de les tres províncies: Alacant, València i Castelló. A Alacant, estan classificats Ondara en la categoria benjamí, Beniarbeig-El Verger en la categoria aleví, Beniarbeig-El Verger en la categoria infantil, Agost en la categoria cadet i Sella i Orba, en la categoria infantil.