El campió de la Lliga d’Escala i Corda es decideix a Pelayo en el tercer i definitiu assalt

07/05/2017

El campió de la Lliga d’Escala i Corda es decideix a Pelayo en el tercer i definitiu assalt

La tercera partida de la final de la XXVI Lliga Professional d’Escala i Corda es jugarà demà diumenge a partir de les 11:30 hores al trinquet de Pelayo de València, en un duel a vida o mort per als dos equips que serà retransmès per Mediterráneo TV a nivell autonòmic a partir de les 12:15 hores del propi diumenge.

Tant la parella de Soro III i Javi (Ajuntament de Vila-real) com el trio de Pere Roc II, Fèlix i Monrabal (Ajuntament de Benidorm) es mereixen el títol desprès d’una gran actuació durant tot el torneig i especialment en les dos partides prèvies de la ronda final en les quals han ofert un gran espectacle i han fet gaudir als espectadors amb pilota del més alt nivell.

Hi ha que recordar que ambdós compromisos s’han saldat pel resultat de 60 per 50, en el primer duel que va tindre lloc al trinquet de Sueca el gat a l’aigua se’l va emportar el trio, mentre que en la segon batalla que va tindre lloc també al trinquet de Pelayo, la formació victoriosa va ser la liderada pel subcampió Individual, Soro III.

Amb aquests precedents, tot fa preveure que ens espera una partida de desempat   molt disputada i igualada, amb continues variacions en el marcador i que es decidirà per xicotets detalls. L’equip que estiga més encertat en els moments claus de la partida i que minimitze els seus errors serà el que aconseguirà alçar el trofeu de campió.

També hi ha que destacar que la parella arribarà a aquest duel amb major confiança que el trio, ja que venen de guanyar en la segona partida i a més s’han sobreposat a l’accident fortuït que va patir Javi al final del primer duel. El mitger de Massalfassar no va patir cap seqüela en el seu ull en el segon enfrontament i va poder rendir al seu nivell habitual, a més afrontarà la gran final totalment recuperat, ja que el passat dijous li van llevar els punts que tenia en el seu ull.

Pel que respecte al trio, aquests saben que tenen una segona oportunitat per a emportar-se el títol de campions de la vint-i-sis Lliga Professional d’Escala i Corda, i de ben segur que faran tot el que estiga en la seua mà per a no desaprofitar-la. Els integrants del trio hauran de corregir les xicotetes errades que van cometre en la segona partida i estar més resolutius a l’hora d’acabar el quinze per poder aconseguir una nova victòria, com la que van aconseguir en Sueca en el primer duel.