Sueca i Beniparell campions cadets i juvenils dels JECV d'escala i corda de València

07/05/2017

Sueca i Beniparell campions cadets i juvenils dels JECV d'escala i corda de València

El trinquet d´Algimia ha acollit aquesta vesprada de diumenge la fase final provincial de València dels XXXV JECV d’Escala i Corda en les categories cadet i juvenil. S’ha proclamat campió l’escola de Sueca en categoria cadet i l’escola de Beniparrell en categoria juvenil.

Concretament els resultats de l’enfrontament pel tercer i quart lloc i la gran final en la categoria juvenil han sigut els següents:
- Final: Beniparrell 40 - 25 Vinalesa
- 3r i 4rt Lloc: Meliana 40 - 10 Xúquer-Sueca

Mentre que en la categoria cadet els resultats han sigut els següents:
- Final: Sueca 40 - 20 El Puig
- 3r i 4rt Lloc: Riba-roja 40 - 15 Algimia

Han lliurat les medalles i trofeus el vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana, Conrado Ferrando i el regidor d’esports de l’Ajuntament d´Algimia d’Alfara, Mario Montalt.

Els tres primers classificats del provincial de la categoria Juvenil en València jugaran la fase final autonòmica el pròxim diumenge en el trinquet de la Pobla de Vallbona, i concretament desprès del sorteig realitzat en Algimia, els emparellaments seran els següents:
- 1ª Semifinal: Beniparrell - Sella
- 2ª Semifinal: Vinalesa - Meliana

Mentre que en la categoria Cadet jugaran els dos primers classificats del provincial de València, juntament amb Agost campió d’Alacant i Onda campió de Castelló. En aquesta ocasió, el sorteig realitzat en Algimia ha deparat els següents creuaments:
- 1ª Semifinal: El Puig - Agost
- 2ª Semifinal: Sueca - Onda