Pere Roc II, Félix i Monrabal grans campions de la Lliga Professional d’Escala I Corda

08/05/2017

Pere Roc II, Félix i Monrabal grans campions de la Lliga Professional d’Escala I Corda

L’equip de Benidorm de Pere Roc II, Félix i Monrabal es va proclamar campió de la Lliga Professional en imposar-se en la partida definitiva de la final, disputada al trinquet de Pelayo. La formació de Vila-real de Soro III i Javi va acabar cedint pel tanteig de 60-35.

El trio va estar sensacional; quasi perfecte es podria dir, a més va tindre molt clar com havia de jugar per a fer més mal als seus adversaris. També va corregir les errades de la segona partida, i en el duel decisiu va tindre més presència en atac, buscant i trobant els punts febles de la parella, i jugant cadascun d’ells les seues pilotes.

A la parella li va tocar remar contracorrent en tot moment. Soro III i Javi van començar al mateix ritme que els contraris però el desgast els va passar factura. En esta ocasió els va costar més trobar els forats, tant pel perfecte posicionament de les tres línies adversàries com pel joc ofensiu d’aquestes, que en moltes ocasions els obligava a jugar en postures forçades. Tot i això han signat una molt digna actuació i poden estar ben orgullosos de la fantàstica competició que han realitzat.

A excepció del primer joc, que va ser roig, els blaus sempre van estar per davant en el marcador. La partida va començar a decantar-se a partir del 25-35. Primer per detalls, per eixes pilotes perfectament executades o altres que trenquen, que la setmana passada eren roges.

Amb el marcador amb 30-40 per a Pere Roc II, Félix i Monrabal i 30-net en el joc per a Soro III i Javi, el trio va donar un colp d’efecte important en sumar al rest (30-45) per a després fer bona la feta de dau (30-50). A partir d’ací, la seua hegemonia va estar més evident.

En el lliurament de trofeus van participar, d’acord a l’orde d’aparició, el president de les Corts Valencianes, Enric Morera, el president de la Federació de Pilota Valenciana, José Daniel Sanjuán, el director comercial de la Territorial de Bankia a la Comunitat Valenciana, José Ángel González, el president d’honor de la Federació i la Confederació Internacional, José Luis López, el director general de l’Esport de la Generalitat Valenciana, Josep Miquel Moya, i la diputada de Joventut, Esports i Igualtat per València, Isabel García.