Moltó i Brisca front a Pablo, Sanchis i Raúl, gran final de la Lliga Professional de Raspall

08/05/2017

Moltó i Brisca front a Pablo, Sanchis i Raúl, gran final de la Lliga Professional de Raspall

La gran final de la XXIV edició de la Lliga Professional de Raspall – Trofeu Diputació de València enfrontarà a la parella de Moltó i Brisca (Ajuntament de Barxeta) front al trio de Pablo, Sanchis i Raúl (Ajuntament d’Oliva), qui es van desfer en semifinals del trio de Sergio, Tonet IV i Ricardet (Ajuntament del Genovés) i del trio de Ian, Roberto i Lorja (Ajuntament d’Alzira), respectivament.

La primera eliminatòria de semifinals va tindre lloc el divendres al trinquet de Genovés i la parella de Barxeta es va desfer del trio de Genovés per un ajustat 25 per 20, en una gran partida que va tindre de tot, qualitat, intensitat, remuntada i emoció. La parella es va anotar el primer joc, però el trio es va refer i va aconseguir tres jocs de forma consecutiva (15-5). En aquest moment la semifinal pareixia que cauria del costat del trio, però el campió Individual va comandar al seu equip per aconseguir capgirar el marcador aconseguint quatre jocs de forma consecutiva (20-15).

Amb aquest marcador, el trio va passar al dau fet que va aprofitar per ficar la igualada a 20 en l’electrònic. A més, els de Genovés van rebre una gran ovació per part de la seua afició, però a la fi no van poder aconseguir emportar-se l’últim joc de la partida, que va caure del costat de la parella que d’aquesta forma certificava el seu pas a la gran final.

En la segona eliminatòria de la ronda de semifinals disputada al trinquet de la Llosa de Ranes va vèncer el trio d’Oliva pel resultat de 25 per 10 front a l’equip d’Alzira integrat per Ian, Roberto i Lorja. Fins a la igualada a 10, l’enfrontament va ser un gran combat on les dues parts colpejaven per igual, això si els dos equips sempre aconseguien els jocs des del dau.

A continuació, el trio d’Oliva va aconseguir sumar tres jocs de forma consecutiva per a tancar la partida, amb un actuació excelsa del seu mitger, Sanchis de Montesa qui va demostrar el seu lideratge en situacions tenses i la seua condició de Campió de la Lliga Professional. En els compassos finals, el trio liderat per Ian es va veure totalment superat pels seus adversaris.

La gran final que també estarà patrocinada per Bankia com la ronda de semifinals es disputarà al millor de tres partides, iniciant-se el dia 14 al trinquet de Bellreguard, continuant el dia 21 al trinquet d’Oliva, i jugant-se si fora necessària la partida de desempat el dia 28 al trinquet de Xeraco. A més, la presentació de la final tindrà lloc aquest pròxim dimecres a partir de les 12:30 hores en la Diputació de València.