La Pilota present al XXVII Trofeu UPV

09/05/2017

La Pilota present al XXVII Trofeu UPV

La Universitat Politècnica de València organitza l’11 de maig del 2017 el XXVII Trofeu UPV, el Dia de l’Esport a la Universitat, en el qual tot el campus es converteix en un gran terreny de joc durant 12 hores ininterrompudes.

Es tracta d’una jornada poliesportiva estructurada en dos grans blocs d’activitats: d’una banda, la competició esportiva i nucli del Trofeu, i de l’altra, un extens bloc d’activitats, exhibicions i exposicions esportives per a acostar a tota la comunitat universitària l’esport que habitualment es realitza al campus.

En el vessant competitiu, prop de 2.000 estudiants competiran per a ser els millors i les millors en les modalitats de tennis, pàdel, esquaix, frontennis, tennis de taula, escacs, bàsquet, voleibol, vòlei platja, futbol 7, atletisme, pilota a mà i futbol sala.

Durant tot el dia, els estudiants participen en les diferents modalitats esportives representant el seu centre i sumant punts per a aconseguir un gran trofeu.

El Trofeu UPV és itinerant, el centre que el guanye el custodia durant un any; només l’aconsegueix en propietat l’escola o facultat que el guanye durant tres anys consecutius o cinc d’alterns. Al llarg d’aquests 25 anys d’història, tan sols dues escoles l’han aconseguit en propietat, l’ETSEI el 1999 i l’ETSED el 2014, començant així un nou cicle.

El Trofeu UPV té, a més, un programa paral·lel d’exhibicions, exposicions i activitats, com a mostra d’algunes de les especialitats esportives que ofereix la Universitat, que es concentraran a partir de les 13.00 hores enfront de la Casa de l’Alumne, al campus de Vera.

Com a colofó a aquesta jornada poliesportiva, el lliurament de trofeus tindrà lloc a les 21 hores al pavelló poliesportiu. En aquest moment es proclamarà el centre (escola o facultat) guanyador del XXVII Trofeu UPV.

L’alumnat que desitge participar en les competicions representant la seua escola o facultat ha de dirigir-se a la seua delegació d’alumnes. Qui vulga participar en les activitats obertes no necessita inscripció prèvia, n’hi ha prou amb acudir a l’hora del començament de l’activitat