Sella lidera la lliga de llargues-Trofeu Diputació d'Alacant

09/05/2017

Sella lidera la lliga de llargues-Trofeu Diputació d'Alacant

Els resultats de la passada jornada de la lliga de llargues en la seua màxima categoria, propicien que Sella passe a liderar la competició, això sí, amb el permís de Benidorm que té disputada una partida menys.

L’equip de Xixona guanyava per 10 a 7 als de La Vila. Sella patia per aconseguir els tres punts a casa davant Petrer, després de guanyar per 10 a 6, i és pot calificar com a sorpresa la derrota del que ha estat el líder durant bona part de la lliga (continuaria en primera posició si aconseguira la victòria en la partida que li queda pendent) per 9 a 10 davant el Campello. Totes tres partides molt ajustades. Per contra, Parcent guanyava a casa per 10 a 2 a Mutxamel en partida prou senzilla per als de La Marina. Sella es primer amb 25 punts, Benidorm segon (amb una partida menys) amb 23 punts. Empaten amb 22 punts els equips de Parcent (amb una partida menys) i Campello. El cinqué és Xixona amb 16 punts i opcions molt remotes d’assolir la quarta posició. Totalment descartats estan ja La Vila, Petrer i Mutxamel, amb 8, 7 i 3 punts respectivament.

Pel que respecta al grup de València la lluïta per jugar la promoció contra el quart d’Alacant se la jugaran entre els dos equips de València, Mercat Central en té 16 punts i Cap i Casal 14. Ambdós equips els queden per davant dues partides, una d’elles entre ells i pareix que ahí estarà la clau per quedar primer de grup.

Pel que fa a la primera categoria de palma, l’equip d’Agost guanyava amb contundència a Benimagrell per 10 a 1 mostrant tot el seu potencial, a falta de quatre jornades ja pràcticament té assegurada la primera posició de grup. Sella guanyava a casa per 10 a 4 a la formació de Laguar, en partida més igualada del que reflecteix el resultat. Benidorm li posava un 10 a 0 a Tibi. A banda d’Agost, la resta d’equips d’aquesta categoria van a protagonitzar un trepident fí de lliga regular. Pel moment, Agost és líder amb 24 punts, amb 15 punts igualen Benidorm i Murla, 14 en té l’equip de Sella i 11 Laguar. A més, amb 9 i amb opcions encara està l’equip de Tibi. Benimagrell està totalment descartat amb només 2 punts.