La final de la Lliga de Raspall Professional es presenta en la Diputació de València

09/05/2017

La final de la Lliga de Raspall Professional es presenta en la Diputació de València

La final de la Lliga de Raspall - Trofeu Diputació de València es presentarà demà dimecres en la seu de la institució provincial a partir de les 12:30 hores. Els aspirants al títol són Moltó i Brisca, que representen a l’Ajuntament de Barxeta, així com Pablo, Sanchis i Raúl, que juguen per la localitat d’Oliva. Els cinc pilotaris estaran a disposició dels mitjans de comunicació.

L’acte, patrocinat per Bankia, estarà presidit per la diputada de Joventut, Esports i Igualtat, Isabel García. També participaran Lorena Conesa Flors, directora de la zona de Xàtiva de Bankia, Armando Mercé, vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana, i Alfredo Hernando, directiu de Val Net.

El títol es decidirà amb la sèrie al millor de tres partides. La primera confrontació es disputarà diumenge que ve en el trinquet de Bellreguard a partir de les 11:30 hores, el segon tindrà lloc el dia 21 a Oliva també a partir de les 11:30 hores, mentre que el tercer, en cas de ser necessari, es jugaria al trinquet de Xeraco el següent cap de setmana i seria retransmès en directe per Mediterráneo Televisió.

MOTIU: Presentació de la final de la Lliga de Raspall - Trofeu Diputació de València

LLOC: Sala de premsa de la Diputació de València (Palau de la Batlia. Plaça de Manises, 4, 46003 València)

DIA I HORA: Dimecres 10 de maig de 2017 les 12.30 hores.