Pelayo espera les finals de les Lligues Caixa Popular

10/05/2017

Pelayo espera les finals de les Lligues Caixa Popular

El trinquet del Cap i Casal gaudira de les finals de la Lliga dos i Lliga promeses de la competició de tecnificació d’escala i corda

Després de dos mesos de competició, aquesta setmana es coronaran els campions de les competicions de tecnificació de la modalitat d’escala i corda. Demà dijous 11 de maig, es jugara a partir de les 19:30 hores, en el trinquet de Pelayo, la final de la III Lliga dos Caixa Popular. La jugaran dos equips molt forts. El millor equip de la competició, l’equip representant de l’escola de tecnificació d’Alcàsser formant per Salva d’Alginet i Javi Font de Baronia, arriben a la final després de guanyar totes les seues partides i guanyant en semifinals a l’equip de Vila-real de forma contundent, per 60 a 25. Els dos jugadors estan en un moment dolç i són els grans favorits. Salva Palau, un dels néts de Juliet d’Alginet, arriba a la final després de completar una gran competició on ha brillat a un gran nivell, al costat de Javi Font de Baronia que ha donat un salt de qualitat i ha aconseguit ser un dels millors mitgers al llarg de primera fase. Davant, tindran a l’equip representatiu de l’escola de tecnificació de Moncada, integrat Martí I Moncada, Guillermo El Puig i Alex Quart Valls. Un equip que ha sigut la revelació ja que ha superat la lesió del seu rest titular, Martí II, i es va classificar en les últimes partides. En les semifinals van guanyar a l’equip representatiu de València, per 60 a 45, oferint una imatge d’equip compacte on tots els jugadors brillen en les seues respectives posicions, per la qual cosa seran un equip molt dur en la gran final si juguen al nivell que han oferit en les seues últimes partides.

Dissabte que ve 13 de maig es jugara la final de promeses a les 16:30 hores, que enfrontara a l´equip de Jesús de Baronia i Carlos de Faura contra l´equip de Yago de Castalla, Pablo Salvador de Valencia i Luis Miguel Mira de Mutxamel.