Presentades les finals de la Lliga Professional de Raspall en la Diputació de València

10/05/2017

Presentades les finals de la Lliga Professional de Raspall en la Diputació de València

Queda poc per a conéixer quins seran els guanyadors de la XXIV edició de la Lliga Professional de Raspall-Trofeu Diputació de València amb la celebració de la gran final, que aquest dimecres s’ha presentat en la seu de la institució provincial. Una competició que enfrontarà a la parella de Moltó i Brisca, de l’Ajuntament de Barxeta, enfront del trio de Pablo, Sanchis i Raúl, de l’Ajuntament d’Oliva.

La diputada d’Esports, Igualtat i Joventut, Isabel García, ha desitjat sort als participants, destacant el compromís de la Corporació provincial amb aquest esport. “El nostre suport no es tradueix solament en l’acompanyament, sinó en la millora del conveni perquè la pilota puga arribar a tots els racons de la província”, ha assenyalat la diputada.

Es disputarà al millor de tres partides, iniciant-se diumenge que ve 14 en el trinquet de Bellreguard, el 21 en el trinquet d’Oliva, i jugant-se, si fóra necessària, la partida de desempat el següent cap de setmana en el trinquet de Xeraco. “La Diputació de València sempre ha tingut la voluntat d’estar al costat de la pilota”, ha afirmat per la seua banda el coordinador de Pilota Valenciana de la Generalitat Valenciana, Sebastià Giner.

A l’acte han assistit Moltó, Brisca, Pablo, Sanchis i Raúl, tots els jugadors de la final, els qui han destacat la rellevància d’un esdeveniment per al qual s’han preparat durant tota la temporada. “És l’únic títol que no tinc i em fa especial il·lusió. Aquest pot ser l’any”, ha reconegut Moltó, qui al mateix temps ha assenyalat que “malgrat ser rivals dins del trinquet, fora som amics”.

“Serà una final emocionant i molt igualada”, ha indicat Armando Mercé, vicepresident de Raspall de la Federació de Pilota Valenciana. A la cita també han assistit Alfredo Hernando, representant de Valnet; i Lorena Conesa, directora de Bankia de Zona de Xàtiva.